ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ -11 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Οι κινητοποιήσεις δεν τελειώνουν στα μπλόκα

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2018 22:40

Συζητήσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους είχαν χθες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γαλήνη, μέλη της Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και αγρότες που συμμετείχαν στο μπλόκο του Πλατυκάμπου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε απολογισμός των μέχρι στιγμής κινήσεων, που είχαν θετικό πρόσημο, μιας και όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μαρούδας κάποια από τα αιτήματά τους ικανοποιήθηκαν. Ωστόσο δεν θα σταματήσουν να μάχονται για τα δικαιώματα των αγροτών, λέγοντας ότι οι κινητοποιήσεις τους δεν σταματούν στα μπλόκα.

ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Οι αγρότες έδωσαν ραντεβού στο Κιλελέρ την Κυριακή 11 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο. «Ελπίζουμε σε μαζική συμμετοχή» τονίζει ο κ. Μαρούδας «καθώς τα αιτήματά μας δεν έχουν τελειώσει και στοχεύουμε στην ανάδειξη και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, όπως είναι για παράδειγμα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί». Τέλος ο κ. Μαρούδας ανέφερε ότι η Ομοσπονδία είναι τόσο ισχυρή που φοβίζει με τη δυναμική παρουσία της σε τέτοιο βαθμό που να δέχεται επιθέσεις τόσο από την Κυβέρνηση, όπως και από άλλες αγροτικές οργανώσεις που εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων μεγαλοαγροτών.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass