Ανοιχτή γραμμή για πλημμυροπαθείς αγρότες

Τίθεται από σήμερα σε λειτουργία για την εξυπηρέτησή τους

Δημοσίευση: 20 Νοε 2023 13:35

Στον επανέλεγχο των δηλώσεων κάθε παραγωγού που διαπίστωσε λάθη κατά την προκαταβολή της αποζημίωσής του προτίθεται να προχωρήσει άμεσα ο ΕΛΓΑ, προκειμένου να εξεταστούν ανά περίπτωση τα λάθη ή οι παραλείψεις που καταγράφηκαν στην πληρωμή των πλημμυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ειδική γραμμή παραπόνων, μέσω της οποίας οι παραγωγοί θα μπορούν να μεταφέρουν στους αρμοδίους προβλήματα που διαπιστώθηκαν, προκειμένου να επιλυθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος είναι τα παράπονα των πληγέντων να καταγράφονται από εξειδικευμένο προσωπικό και να διαβιβάζονται ηλεκτρονικά για την επίλυσή τους. Να σημειωθεί ότι σε όσους κτηνοτρόφους είχαν ολοκληρωθεί οι εκτιμήσεις, καταβλήθηκε το 80% της αποζημίωσης, ενώ σε όσους εκκρεμεί η ολοκλήρωση των εκτιμήσεων καταβλήθηκε το 50%. Επίσης, τέλος μπαίνει στην αγωνία των παραγωγών που περιμένουν ακόμη να τους καταβληθούν αποζημιώσεις για το έτος 2022. Ο ΕΛΓΑ προετοιμάζεται για την εξόφληση των αποζημιώσεων έτους 2022 τις επόμενες ημέρες κι έτσι θα κλείσουν ουσιαστικά οι πληρωμές αποζημιώσεων για όλα τα πορίσματα που ολοκληρώθηκαν σχετικά με τις ζημιές πέρσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass