Απονεμήθηκαν 130 διπλώματα τρακτέρ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 2:58

Τα διπλώματά τους για γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) παρέλαβαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών στο Μακρυχώρι 130 νέοι αγρότες, αλλά και άλλοι απασχολούμενοι με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, προερχόμενοι από τις Εκλογικές Περιφέρειες Γόννων, Μακρυχωρίου και Νέσσωνος.

Η διοικητική ισχύς της άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων είναι για 15 χρόνια, βάσει της Κ.Υ.Α. 435/2016 και της οδηγίας 2006/126 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τα διπλώματα παρέδωσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ.Α.Ο. Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας Κώστας Καραθάνος, Γιώργος Παπαδούλης και Ευαγγελία Μπότα, με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, τον δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη, και τους αντιδημάρχους Τεμπών Νίκο Μητσογιάννη και Γιώργο Νικολάου.
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο μας, πρωτοπορούν σε πανελλαδικό επίπεδο, στην ταχύτατη και αποτελεσματικότατη εφαρμογή των διαδικασιών απόκτησης διπλώματος γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), διευκολύνοντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, τηρώντας τη νομιμότητα και προασπίζοντας την ασφάλεια οδηγών και πολιτών. Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα γίνουν εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος τρακτέρ και στην Εκλογική Περιφέρεια Κάτω Ολύμπου. Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλε και ο προϊστάμενος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Δημήτρης Σταυρίδης», δήλωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass