*Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ 4-0 ΑΣΤΡΑΠΗΣ Ν.Π. *ΜΕ 3-0 ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ *ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Ευρείες νίκες οι πρωτοπόροι, «τρένο» η Γιάννουλη

*Πολύτιμα τρίποντα για Μακρυχώρι και Γλαύκη *Μεγάλο «διπλό» του Καλοχωρίου στο Δαμάσι *Ισόπαλος στο Αβέρωφ ο Αμπελωνιακός *Όρθιος στη Νεάπολη ο Φαλανιακός *Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το Βλαχογιάννι

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 8:39

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Απόλλωνας Λάρισας επιβλήθηκε με 4-0 της Αστραπής Ν. Πολιτείας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο. Στην Αμυγδαλέα ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε στην επανάληψη την αντίσταση του τοπικού Αετού με 3-0, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης πέρασε από τη δυνατή έδρα του Σμόλικα (1-0) και αναρριχήθηκε στην 3η θέση παραμένοντας αήττητη για οκτώ σερί αγωνιστικές (με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες).

Μεγάλο «διπλό» στο Δαμάσι πέτυχε η Αναγέννηση Καλοχωρίου (3-2) και διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, όπως και η Δόξα Βλαχογιαννίου που έφυγε νικήτρια από τη Χάλκη (3-1) αλλά και ο Φαλανιακός που επικράτησε του μαχητικού Ηρακλή Λάρισας με 1-0.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους η Δάφνη Γλαύκης που νίκησε με 2-0 τον ΠΟΕ και ο Αετός Μακρυχωρίου που επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων, ενώ στο Αβέρωφ, ο Αμπελωνιακός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την ομώνυμη ομάδα.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμυγδαλέα - Αχιλλέας Φ.              0-3

Δαμασιακός –Καλοχώρι 2-3

Χάλκη – Βλαχογιάννι       1-3

Απόλλων Λάρ. - Αστραπή Ν.Π.     4-0

Ηρακλής Λ. – Φαλανιακός             0-1

Αβέρωφ – Αμπελωνιακός              1-1

Σμόλικας- Δήμητρα Γιάνν.             0-1

Μακρυχώρι – Άγ. Ανάργυροι        3-0

Γλαύκη – ΠΟΕ     2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.    67-6       64

Αχιλλέας Φ.        41-8       59

Δήμητρα Γιάνν. 25-16     41

Δαμασιακός        44-33     40

Βλαχογιάννι        45-41     40

Φαλανιακός        32-22     40

Καλοχώρι            36-36     40

Αστραπή Ν. Π.   44-30     35

ΠΟΕ       32-25     34

Σμόλικας              32-23     34

Μακρυχώρι        33-36     32

Αμυγδαλέα         24-35     31

Γλαύκη  25-42     25

Αμπελωνιακός   19-38     23

Αγ. Ανάργυροι    26-44     22

Ηρακλής Λάρ.     22-35     20

Αβέρωφ               23-51     16

Χάλκη    22-71     4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/2, 15:00)

Δαμασιακός - Χάλκη

Καλοχώρι - Απόλλων Λάρ.

Βλαχογιάννι - Ηρακλής Λάρ.

Αστραπή Ν. Π. – Αβέρωφ

Φαλανιακός – Σμόλικας

Αμπελωνιακός - Μακρυχώρι

Δήμητρα Γιάνν. - Γλαύκη

Αγ. Ανάργυροι- Αμυγδαλέα

Αχιλλέας Φ. - ΠΟ Ελασσόνας

ΑΝΕΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

Εύκολη επικράτηση για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος νίκησε με 4-0 στο Ελευθεραί την Αστραπή Ν. Πολιτείας. Οι τυπικά γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον συνήθη ύποπτο Παλάσκα, ενώ στο 14’ ο Κουβελάς διπλασίασε τα τέρματα των «κυανολεύκων». Στο 69’ ο Σκούπρας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Κολοβός.

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα του Απόλλωνα το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Γεωργούλη και Σκούπρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος (70’ Σκάκος), Γεωργούλης, Φλώρος, Κουρδής, Κυριάκος, Σκούπρας (72’ Ιωαννίδης), Νάστας (46’ Κολοβός), Κουβελάς, Παλάσκας.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Μπατζέλας, Τσούπρος, Ζαφειρούλης, Μολάς (85’ Ντόκος), Αρσένης, Γκιουρσάνης, Καλτσάς, Μπάνος, Κυριάκης.

ΤΟ «ΤΡΕΝΟ» ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Όρθια στη σκληρή έδρα του Σμόλικα Φαλάνης στάθηκε η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε με 1-0 και παρέμεινε αήττητη για οκτώ σερί αγωνιστικές (με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες). Μία επίδοση που αν μη τι άλλο αντανακλά στην πολύ καλή δουλειά του τεχνικού Βασίλη Μπακογιάννη επενδύει στα νέα παιδιά και προσπαθεί για το καλύτερο σ’ ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 20’ πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Κακαβίτσης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 35’ ο Μακρής για τους φιλοξενούμενους βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίοπαλο τερματοφύλακα.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 50’ ο Εμμανουήλ με καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοταρέλα.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Μόρας.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Λιανός, Μάρκου, Κολοβός Κ. (60’ Γραβάνης), Σκούπρας, Κόκρας (60’ Τανάγιας Β.), Τανάγιας Χρ., Πατσής, Κακαβίτσης, Δάσσιος (80’ Κολοβός Χρ.).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Μανάκας, Θώμος, Τζουρτζουκλής (50’ Γκουντρουμπής), Κοταρέλας (87’ Αμπατζίδης), Χατζηγρηγορίου Τ. (60’ Κατσαμάκας), Μακρής.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Ο Αμπελωνιακός δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από το Αβέρωφ και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την ομώνυμη ομάδα. Ένα αποτέλεσμα που στερεί πολύτιμους βαθμούς και από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να μην χάσουν το τρένο της παραμονής

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με περισσότερη όρεξη και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν στα πρώτα λεπτά ένα προβάδισμα ασφαλείας.

Στο 10ο λεπτό ο Γρηγορίου έφυγε μόνος στην αντεπίθεση βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε στα πόδια του τερματοφύλακα Μάνου, ενώ στο 14’ ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βούκια ο οποίος μετά από πάσα του Γρηγορίου βγήκε μόνος απέναντι στον Μάνο αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ φάνηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έχοντας τρεις εξίσου σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Αρχικά στο 40’ το διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ του Παππά πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 44’ μετά από σέντρα του Γιώργη, ο Ελευθέρογλου στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 45’ και πάλι ο Ελευθέρογλου βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός μπήκε δυνατά και μόλις στο 48’ βρέθηκε εκ νέου κοντά στο γκολ όταν ο Γρηγορίου από πολύ κοντά με πλασέ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ ο Ψύρρας μπήκε πολύ ωραία από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έφτασε απέναντι στον Μάνο και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 64’ όταν ο Γρηγορίου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μάνο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε το πλασέ του αντίπαλου παίκτη, αλλά ο Ψύρρας που ακολούθησε τη φάση με νέο πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο 76’ ένα καλό σουτ του Παππά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 81’ έγινε η ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παππά, ο Βραζιτίκος δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Κουτσάκης από κοντά έγραψε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα φάουλ του Ελευθέρογλου στο 89’ εξουδετέρωσε ο Βραζιτίκος.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Αμπελωνιακός (48’, 74’) αλλά και στις δύο περιπτώσει ο βοηθός κ. Παραφέστας είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία του για οφσάιντ. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Ευαγγέλου): Μάνος, Μπέτσιος, Μούτσιος, Ελευθέρογλου, Γκουτσιούδης, Γιώργης (74’ Σουλούκος), Παππάς, Καραγιώργος, Κουτσάκης (90’ Καρακώστας), Ζαφειρούλης, Αναγνωστόπουλος (46’ Καραλής).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Νάρης): Βραζιτίκος, Ροντούλης (66’ Αρσένης), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Μαυρίδης, Χατζούλης, Ψύρρας, Βούκιας (85’ Γωγάκος) Φετάου.

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ 15ΛΕΠΤΟ

Μέσα σε 15 λεπτά, αφοπλίζοντας τον αντίπαλό της, η Αναγέννηση Καλοχωρίου έθεσε τις βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα και συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Στο 19’ ο Ταρταμπούκας με πλασέ μετά από σέντρα του Μπούνα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στο 23’ ο Δημητρέλης μετά από ενέργεια και πάσα του Ταρταμπούκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2, ενώ στο 34’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι (το κέρδισε ο Βενέτης) έγραψε το 0-3.

Η γηπεδούχος ομάδα του Δαμασιακού αντέδρασε στη συνέχεια και λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους μείωσε σε 1-3 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λόλα (το οποίο κέρδισε ο Μουσιάρης). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 46’ ο Τζουμάκας είχε δοκάρι σε διπλή προσπάθεια, ενώ στο 70’ ο Σ. Λούτσος μείωσε σε 2-3 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Δαμασιακό. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακανίκας, ενώ στο 75’ ο Δαμασιακός άγγιξε την ισοφάριση σε τετραπλή ευκαιρία που είχε. Ο Τζουμάκας σούταρε, ο Μαρδάνης απέκρουσε, στη συνέχεια ο Λόλας επιχείρησε νέο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ακολούθησε δεύτερο σουτ του Τζουμάκα το οποίο εξουδετέρωσε και αυτή τη φορά ο Μαρδάνης για να καταλήξει η μπάλα ξανά στον Λόλα που με νέο σουτ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Ανδρέου (55’ Μπακαΐμης), Λέτσιος Κ., Αυλογιάρης, Γεωργαντζάς, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Λέτσιος Σ., Λούτσος Σ., Λόλας, Τζουμάκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Δούρος, Μακανίκας, Μαλαχτάρης, Νεστορίδης, Σπυρόπουλος, Έξαρχος, Βενέτης (79’ Σαμαράς), Ταρταμπούκας (68’ Μάρκου), Μπούνα, Δημητρέλης (53’ Τσιαντούλης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Δάφνης Γλαύκης η οποία επικράτησε του ΠΟΕ με 2-0. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες είχαν στόχο τους βαθμούς με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να αγωνίζονται με σημαντικές ελλείψεις, στοιχείο που επηρέασε την απόδοσή τους.

Η Δάφνη άνοιξε το σκορ στο 17’ με το σουτ του Ν. Τσιώλη και σφράγισε τη νίκη στο 75’ με τον Καραχάλιο. Στο 80’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φώτου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώλης Ε., Αλεξανδρής, Υφαντής, Βεργής, Μπιρόλ, Τσιώλης Ν. (83’ Βράκας Χρ.), Καλούσης (78’ Μητροδήμος), Μπατζογιάννης, Φώτος.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γεωργούλης, Μπούζιας, Ζυγογιώργος, Συνάπαλος, Κυρίτσης Θ., Καραμάνος, Ματούλας, Ελευθεριάδης, Γαλάτος (60’ Γεωργούλας).

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου με 3-0 επί του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων και αναρριχήθηκε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τον Κουσιώρα να ανοίγει το σκορ στο 63’, τον Τέα (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) να γράφει το 2-0 και τον σκόρερ του 1-0 Κουσιώρα (MVP των νικητών) να διαμορφώνει στο 79’ το τελικό 3-0.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα τρία δοκάρια του πρώτο ημιχρόνου σε τρεις διαδοχικές φάσεις. Στο 20’ και στο 22’ (οριζόντιο) με τον Νικούλη για τους γηπεδούχους και στο 21’ με τον Ρουμελιώτη για τους φιλοξενούμενους.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Σταυροθόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Τίκος, Καλπίας, Δάσσιος Ι. (70’ Διάσσιος Δ.), Παυλόπουλος, Αργύρης, Τέας, Κουσιώρας (80’ Παπαδημητρίου), Δαλαμπύρας (62’ Γκαραλιάκος), Νικούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Σαλγκάμης, Βίλλης (85’ Τίκας), Τσιφλίζογλου, Βιλανάκης Ι., Μούμος, Καλφούτζος, Ρουμελιώτης (71’ Γαδιτσάκης), Βιλανάκης Μ. (85’ Τζεμολάρι), Μπακαρτζής, Ραμάι.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ

Το γκολ του Ιγγλέζου στο 83’ έκρινε το παιχνίδι στη Νεάπολη και αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη δεύτερη σερί νίκη στον Φαλανιακό που είχε απέναντί του έναν μαχητικό Ηρακλή.

Μετά από ένα μέτριο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν τον αντίπαλό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Τελικά στο 83’ μετά από φάουλ του Βαρσάμης, ο Ιγγλέζος (η «χρυσή» αλλαγή του Φεραίου Γιαννακού) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης (80’ Λιάκος), Λαβαντσιώτης (75’ Μαυρομάτης), Καπετάνι, Σπανός, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιάτας (70’ Αποστόλου).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κόκκινος, Λυγούρας, Πανταζής, Χριστιανίδης (62’ Ιγγλέζος), Ντανίκας (80’ Κακαράντζας), Αλεξανδρής (72’ Γκάζι), Αλατάς.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στο α’ ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα στη Χάλκη με τη Δόξα Βλαχογιαννίου να φεύγει νικήτρια με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το πλασέ του Ζηρδέλης, στο 20’ ο Κοκόμπελης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 26’ ο Βάλλας μετά από πρσωπική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 39’ όταν ο Βογιατζής εκτέλεσε πέναλτι όμως ο Χαλκιάς μπλόκαρε την μπάλα. Τελικά το 1-3 διαμορφώθηκε στο 85’ με την κεφαλιά του Τσακαβίτη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Πρίφτης, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος (38’ λ.τ. Κατσιάνας), Ντραμπάκουλος (67’ Ντεπάστας), Τσακαβίτης, Ραπτοτάσιος, Ντινούλης, Συκαλιάς, (78’ Γκουγκότης), Βογιατζής, Λυντέρης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ. (50’ Πατσιωτός), Ζηρδέλης, Κοκόμπελης, Γκουρομπίνος (70’ Χαράλαμπος).

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή του Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος έφυγε νικητής με 3-0 από την Αμυγδαλέα. Ο γηπεδούχος Αετός μπήκε δυνατά στο α’ ημίχρονο και είχε καλύτερη παρουσία έναντι του αντιπάλου του, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μαλάκο και Μαυρουδή.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας βελτίωσε την εικόνα του, ήταν πιο σοβαρός και κατάφερε να πετύχει το στόχο του με τον Ζαγγανά να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός στην επίθεση.

Αρχικά στο 64’ ο επιθετικός του Αχιλλέα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 72’ ο Βούλγαρης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Στο 75’ ο Μαυρουδής και στο 80’ ο Μαλάκος είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές για τον Αετό για να φτάσουμε στο 89’ όταν ο Ζαγγανάς με νέα κεφαλιά αυτή τη φορά από σέντρα του Κουρούμαλου διαμόρφωσε το 0-3 και σφράγισε την επιτυχία του Αχιλλέα.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Κιόρογλου, Ανδρανόπουλος, Ευαγγελούλης, Καφφές, Πρίφτης, Πολύζος, Μαυρουδής Ι., Κυριάκος, Πάσος (70’ Χατζηιωαννίδης), Μαλάκος, Καφούσιας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Τλούπας (60’ Μεζίνι), Κομισόπουλος, Μπένος (55’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης (88’ Κακαζούκης), Ζαγγανάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass