ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΑΓΩΝΕΣ

Η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

*Μεγάλο «διπλό» του Ηρακλή στην Τούμπα – Εύκολα ο ΠΑΟ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 0:40

Μετά από 22 αγώνες στη Super League, το αήττητο του Ολυμπιακού έσπασε στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη 1-0 με γκολ του Βάργκας στο 78΄, όμως χρειάστηκε οι πρωταθλητές να μείνουν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Μποτία στο 47΄ και του Μιλιβόγεβιτς στο 76΄. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ντέρμπι η Ενωση, καθώς με δεύτερη κίτρινη τιμωρήθηκε ο Γκάλο στο 87΄.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθήνας)

Κίτρινες: Γκάλο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Πέκχαρτ - Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες

Κόκκινες: Γκάλο (87΄-δεύτερη κίτρινη) - Μποτία (47΄), Μιλοβόγεβιτς (76΄-δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Αρθο, Ντίντακ, Ζουκουλίνι (52΄ Πέκχαρτ), Σιμόες, Γιόχανσον (68΄ Βάργκας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (75΄ Μπουονανότε)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (47΄ Ντα Κόστα), Ντουρμάζ (86΄ Ντομίνγκες), Πάρντο (31΄λ.τρ. Σεμπά), Ιντέγε

*ΡΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 0-1 χάρις σε γκολ που σημείωσε στο 72' ο Λεοζίνιο, νίκη που δημιούργησε τεταμένη ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο με δεκάδες αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που αποδοκίμαζαν παίκτες, προπονητή και διοίκηση στον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης.

Διαιτητής: Θάνος (Αθηνών)

Κίτρινες: Κάτσε - Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Tσιλιανίδης, Σαραμαντάς, Περνίς, Πορτουλίδης

Κόκκινες: Βίτορ

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Βίτορ, Κίτσιου (64' Χαρίσης), Λέοβατς (46' Μυστακίδης), Τσίμιροτ, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας, Μπερμπάτοφ (79΄ Γκολάσα).

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (61' Ιντζόγλου), Λεοζίνιο (79' Πορτουλίδης), Μπουλούτ (89' Λουκίνας), Βέλλιος.

*«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΜΟΥΝΙΟΣ             

Η ανοδική πορεία του Παναιτωλικού συνεχίζεται, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει σπουδαίο «τρίποντο» επί του Λεβαδειακού με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουνιός, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των γηπεδούχων πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, στο 61΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Κέβιν, Ουάρντα - Μερεμπασβίλι, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ.Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46΄ Μουνιός), Ουάρντα (90΄ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72΄ Φερέιρα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74΄ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82΄ Ντομοβίτσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

*ΙΣΟΠΑΛΟΙ, 1-1, ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και στον Πανιώνιο (1-1. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 29΄ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά στο 45΄ ο Αναστασιάδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μ.Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Μανούσος - Οικονόμου, Μπαργκάν, Τασουλής, Κόρμπος

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Δαύκου, Μίκιτς, Βαλιός (37΄ Γεωργίου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85΄ Σπυρόπουλος), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74΄ Κάρλσον).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83΄ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72΄ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63΄ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.

*ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ Ο ΠΑΟ 3-0 ΤΟΝ ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά τις ήττες από Ξάνθη και Ατρόμητο (Κύπελλο) κι επικράτησε με 3-0 στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρις στα γκολ των Βλαχοδήμου (26΄) και Μπεργκ (82΄, 91΄). Από το 40΄ οι «πράσινοι» έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζέκα με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Ι.Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ακόστα, Καρανίκας, Ίλιτς - Ζέκα, Αμπέντ, Τελάντερ, Πράνιτς, Λαγός

Κόκκινες: Ζέκα (40΄ δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64΄ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52΄ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69΄ Ηλιάδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64΄ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58΄ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59΄ Λαγός), Μπεργκ.

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

«Κερδίσαμε τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες»          

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του. Μετά την «ατάκα» για τις «γκρανκάσες» (την οποία επανέλαβε), το βράδυ μετά το ματς αναφέρθηκε στο πιο γνωστό από τα Παραμύθια της Χαλιμάς! Κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δήλωσε:

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου. Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια.

Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass