ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ…ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Τα σπουδαία είναι μπροστά μας»

* «Αφήνουμε πίσω έναν εφιάλτη χωρίς όμως να τον ξεχνάμε»

Δημοσίευση: 30 Απρ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η εικόνα στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τον αγώνα της ΑΕΛ στα Τρίκαλα όπου γνώρισε την ήττα από τη φερώνυμη ομάδα με 3-0 ήταν απογοητευτική. Σκυμμένα κεφάλια, σκυθρωπά πρόσωπα και προβληματισμός…

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών κάνοντας μια μικρή ανάλυση για τον αγώνα των Τρικάλων και στάθηκε κυρίως στη φάση της αποβολής του Βασίλη Ρέντζα όπου εκεί πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι αφού ετοιμαζόταν να κάνει εσωτερικές αλλαγές και να τον περάσει αμυντικό χαφ στη θέση του Μπανούση που θα πήγαινε στα δεξιά(το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων). Σε κλάσματα δευτερολέπτου ήρθε η αποβολή και η κατάρρευση. Επίσης μίλησε και για τις απουσίες παικτών που δεν ήθελε να εξωτερικεύσει… Και αυτές οι απουσίες έπαιξαν ρόλο εξαιτίας του υπερβολικού πάθους που έδειξαν οι γηπεδούχοι.

Είπε χαρακτηριστικά… «Αφήνουμε πίσω ένα εφιάλτη χωρίς όμως να τον ξεχνάμε . Σας είχα πει από την πρώτη μέρα που ήρθα ότι δεν πρέπει να εφησυχάζετε από μια επιτυχία. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας είναι περίεργο και όλα μπορούν να συμβούν. Μάθαμε απ' αυτό το παιχνίδι αλλά το αφήνουμε πίσω… Δεν ξαναασχολούμαστε και αφήστε την πίκρα που νιώσατε από την κριτική που σας έγινε...».

Και στη συνέχεια έδωσε το πασχαλινό του μήνυμα. «Όπως ήρθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου μετά τη Σταύρωση έτσι πιστεύω θα έρθει και η Ανάσταση της ΑΕΛ. Τα σπουδαία είναι μπροστά μας. Θέλουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια να τα δώσουμε όλα, και να πάρουμε αν είναι δυνατόν ισάριθμες νίκες. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον στόχο μας».

Μετά την προπόνηση ο Τσιώλης έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρέντζα, Αναστασόπουλο και τους τραυματίες Ουρτάδο(χάνει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς) και Ναγιάρ. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Βαρέλα που αποθεραπεύτηκε αλλά και του Γιοβάνοβιτς που εξέτισε την ποινή του…

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Το τετραήμερο 6-9 Μαΐου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής της Football League. Το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 31ης αγωνιστικής. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 αγώνες της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 18:30 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

18:00 Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας OTE TV

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

18:30 ΑΕΛ-Πανσερραϊκός OTE TV

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Αχαρναϊκός-Χανιά

Καλλιθέα-Κισσαμικός

Λαμία-Ζάκυνθος

Παναιγιάλειος-Τρίκαλα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

18:00 Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης OTE TV

Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 α.α.

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass