ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ

Τίμησαν τη μνήμη του Κώστα Αντάμαλη

Δημοσίευση: 30 Απρ 2016 10:24

 

Μπορεί ο Κεραυνός Παραποτάμου να μην συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2015–2016), παρ’ όλα αυτά οι Παραποταμίτες κατάφεραν να μαζευτούν μετά από πολλά χρόνια και με νοοτροπία… Αθλέτικ Μπιλμπάο (παίζουν μόνο Βάσκοι) πήραν για τέταρτη σερί σεζόν το Κύπελλο του θεσμού «Κώστας Αντάμαλης».

Ημέρα μνήμης για τον Δήμο Τεμπών η Μ. Πέμπτη, έχοντας καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο κάτοικο Παραποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου, Κωνσταντίνο Αντάμαλη.

Στο 4ο τουρνουά «Κώστας Αντάμαλης» συμμετείχαν οι Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου. Νικητής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο Κεραυνός Παραποτάμου, κερδίζοντας στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού τον Αετό Μακρυχωρίου με 2–1.

Στα αγωνιστικά, στον πρώτο ημιτελικό ο Κεραυνός Παραποτάμου επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με 4–0 χάρη σε δύο γκολ των Τριαντάφυλλου Σερίφη και Σπύρου Μπάνου. Στον δεύτερο ημιτελικό, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1–1) στην κανονική διάρκεια των 35 λεπτών, με τον Αετό να προκρίνεται στα πέναλτι και αφού ο Σουπεκιώτης απέκρουσε δύο πέναλτι παικτών του Ολύμπου. Νωρίτερα το 1–0 είχε κάνει ο Λευτέρης Τέας για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», ενώ σε 1–1 είχαν ισοφαρίσει οι Γοννιώτες με τον Στέφανο Μάντζιαρη.

Στον τελικό η καρδιά του «πρωταθλητή» Κεραυνού μίλησε και με σκόρερ και πάλι τους Τριαντάφυλλο Σερίφη και Σπύρο Μπάνο, σήκωσαν για τέταρτη φορά το τρόπαιο του θεσμού. Στο μεταξύ ο Παυλόπουλος είχε ισοφαρίσει για το Μακρυχώρι.

Στο φετινό 4ο τουρνουά «Κ. Αντάμαλης» παρευρέθηκαν ο αδερφός του αείμνηστου Κώστα, Γιάννης Αντάμαλης, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Τσέργας, Αστέριος Σαΐτης και Χρήστος Τσούγιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Έξαρχος και Γεώργιος Κυρίτσης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας, από τον ΣΔΠΛ ο Σπύρος Τσιλίκης, ο Βασίλης Νταβαρούκας πρώην διοικητικός της ΕΠΣ Λάρισας και αυτοδιοικητικός κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass