ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1.100 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ 10 ΧΛΜ

Ρεκόρ πριν ακόμα… ξεκινήσει ο Ιπποκράτειος

* Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τον αγώνα της Κυριακής – 400 παιδιά θα πάρουν μέρος και στον αντίστοιχο αγώνα – Δωρεάν όλες οι παροχές για τους συμμετέχοντες

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 10:07

 

Σε μια πραγματική γιορτή της πόλης θα εξελιχθεί όπως όλα δείχνουν ο Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου το πρωί στη Λάρισα. Πρόκειται για τον αγώνα που γίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και μαγνητίζει το ενδιαφέρον δρομέων απ' όλη την Ελλάδα και κυρίως από τη Θεσσαλία. Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές είναι ένας αγώνας που στην κατηγορία των 10.000 μέτρων είναι ίσως ο μεγαλύτερος σε αριθμό συμμετοχών.

Δεν είναι όμως τυχαίο το γεγονός πως έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον κάθε χρόνο καθώς η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι παροχές υψηλές, η διαδρομή εύκολη αλλά και πανέμορφη συνάμα που συνδυάζει ιστορικά μνημεία της πόλης (αρχαίο θέατρο, άγαλμα Ιπποκράτη) με την κοίτη του ποταμού Πηνειού.

Σχετικά με τις παροχές των αθλητών που θα τερματίσουν στον αγώνα, πέραν των νερών, χυμών και ενεργειακών τροφών (κέικ, μπάρες δημητριακών) θα δίδονται σε όλους τους αθλητές βαρύτιμα συλλεκτικά μετάλλια.

* Τη Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με ρεκόρ συμμετοχών αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 1100 για τον αγώνα των 10 χλμ, ενώ στον παιδικό / εφηβικό έφτασαν τις 400 συμμετοχές.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να παραλάβουν το νούμερό τους το Σάββατο από 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 στο Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου και Παπαναστασίου στο παλιό Monaco. Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το νούμερο συμμετοχής το Σάββατο, καθώς η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας. Η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί από τις 07:15 μέχρι τις 09:00.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλείται να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή στο τηλέφωνο 6938551124 ή στο email larisarunnersclub@gmail.com.

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.

Για τους συλλόγους που έστειλαν ομαδικά τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να παραλάβει ο υπεύθυνος αποστολής όλα τα πακέτα συμμετοχών των αθλητών τους.

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 08:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass