ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

Πανέτοιμες οι κορασίδες της Ε.Α.Λ.

* Αύριο αγωνίζονται στην Καβάλα στο πρώτο ματς με τον Αίαντα Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 10:07

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την επιτυχία των Νεανίδων (17-18 ετών) της ΕΑΛ οι οποίες κέρδισαν την τρίτη πανελλήνια θέση και οι Κορασίδες (14-16 ετών), μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος, συνεχίζουν συμμετέχοντας στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 4-5-6 Μαΐου, στο «κλειστό» Γυμναστήριο Καβάλας. Εκεί τα κορίτσια της ΕΑΛ θα προσπαθήσουν πρώτα να κατακτήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και εν συνεχεία στον νοκ- αουτ αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου, με τον έναν από τους δυο πρώτους του άλλου ομίλου θα διεκδικήσουν την είσοδό τους, στο Final- Four του πανελληνίου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί 13-14 Μαΐου στη Ζάκυνθο.

Τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ., συνεχίζουν τη μακρά παράδοση του συλλόγου, με τις αμέτρητες επιτυχίες τους, με τις πολλές συγκομιδές μεταλλίων και με την ανάδειξη τόσων και τόσων διεθνών αθλητριών.

Ο προπονητής Πέτρος Πνάκας με τον Σωκράτη Παπαστεργίου που χρόνια είναι στα «μικρά» τμήματα της ΕΑΛ, θα έχουν στη διάθεσή τους για να χρησιμοποιήσουν τις παρακάτω παίκτριες:

Σταυροθεοδώρου Εύα - Τάση Βασιλική - Παπακώστα Βασιλική - Παπαθανασίου Εβελίνα - Εξάρχου Ειρήνη - Αλβίζου Αποστολία - Μανδραβέλη Μαρία (Λ) - Μαργαριτοπούλου Μαρία - Ζιάγγα Μαρία - Κωνσταντουλα Αριάδνη – Ριζούλη Ελένη – Νίσκου Αντιγόνη – Μπούτσια Αννα (Λ)– Δέλιου Αθανασία – Χύτα Κων/να - Γίτση Εβίτα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Σε δηλώσεις του που έκανε ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Πνάκας, επισήμανε τα εξής: «Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των κοριτσιών. Η πίστη μου αυτή οφείλεται, στη σκληρή δουλειά που κάνουμε μαζί από την αρχή της χρονιάς μέσα στο γήπεδο αλλά και κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν πλέον τα περισσότερα κορίτσια καθότι αφ' ενός μεν είναι μέλη και των 2 κατηγοριών (Νεανίδες- Κορασίδες), αλλά είναι και βασικά στελέχη της Γυναικείας ομάδας. Αυτή είναι άλλωστε διαχρονικά η φιλοσοφία της ομάδας, να στελεχώνεται με κορίτσια από τα τμήματα της υποδομής της».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Παπαστεργίου, τόνισε: «Για μια ακόμη φορά ο σύλλογός μας εκπροσωπείται σε πανελλήνια διοργάνωση και αυτό είναι τιμή για όλους μας. Τα κορίτσια έχουν την εμπειρία αλλά και τον πόθο, για να οδηγήσουν την ομάδα στην τελική φάση της διοργάνωσης. Σίγουρα αυτό είναι δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο, διότι υπάρχει το ταλέντο ενώ έγινε και η κατάλληλη προετοιμασία, όλο αυτό το διάστημα. Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Εξάλλου οι δύο αρχηγοί της ομάδας αλλά και οι πιο έμπειρες παίκτριες, Τάση Βασιλική και Σταυροθεοδώρου Εύα, εξέφρασαν την πίστη αλλά και την μεγάλη επιθυμία όλων των κοριτσιών, να επιστρέψουν με άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο και την πόλη της Λάρισας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Α’ Όμιλος

Τετάρτη 4/5 «κλειστό» Καβάλας

13.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (Θεσ/νίκης) - ΦΕΣ Αριστοτέλης (Σκύδρας)

15.00 ΑΠΣ Αίας (Θεσ/νίκης) - ΕΑ Λαρίσης

Πέμπτη 5/5

13.00. ΑΠΣ Αίας (Θεσ/νίκης) - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (Θεσ/νίκης)

15.00 ΕΑ Λαρίσης - ΦΕΣ Αριστοτέλης (Σκύδρας)

Παρασκευή 6/5

12.00 ΦΕΣ Αριστοτέλης (Σκύδρας) - ΑΠΣ Αίας (Θεσ/νίκης)

14.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (Θεσ/νίκης) - ΕΑ Λαρίσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass