ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

Ο κόσμος διψά για… ΑΕΛ

* Τι λέει η ΠΑΕ για τα κύπελλα που απονεμήθηκαν

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 10:26

Η προσέλευση του κόσμου στον τελευταίο αγώνα φιέστα με τα Χανιά έστειλε ένα μήνυμα ότι ο κόσμος διψά για... ΑΕΛ και ήθελε όσο τίποτα την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα καθαρά και έντιμα όπως έγινε και το πανηγύρισε με τον τρόπο που μόνο ο Λαρισαίος φίλαθλος γνωρίζει… Έστω και αν περίμενε υπομονετικά πέντε χρόνια γι’ αυτή τη στιγμή αφού ο υποβιβασμός του 2011 ήταν μια «κουμπωμένη» κατάσταση που δεν μπορούσε κανένας να αντιμετωπίσει εύκολα.

Ο κόσμος με την περηφάνια που τον διακρίνει περιπλανήθηκε επί πέντε χρονιά σε Β’ και Γ’ Εθνική αλλά και αποπλανήθηκε από εξωγενείς παράγοντες αλλά κράτησε όρθια την ΑΕΛ και την επανέφερε στη θέση που της αρμόζει.

Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ απένειμε κύπελλο ανόδου στην ομάδα έστω και αν χρειάστηκε να τα κατασκευάσει η ίδια αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρξε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής κατηγορίας κ.Σπύρο Καλογιάννη. Και ο λόγος ήταν ότι ήθελε η γιορτή να γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα με αφορμή σχόλια ότι τα κύπελλα κατασκευάστηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Kάποιοι πολύ στενοχωρημένοι, για το ότι η ΑΕΛ παρά τα προγνωστικά τους στην αρχή της περιόδου για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν την άνοδο στη Super League, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανύπαρκτο θέμα για τα κύπελλα που απονεμήθηκαν στους θριαμβευτές τις ανόδου.

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Κύπελλο για την άνοδο μόνο δεν απονέμει καμία διοργανώτρια αρχή. Κύπελλα απονέμονται μόνο από τις διοργανώτριες αρχές μετά την επικύρωση της βαθμολογίας στον Πρωταθλητή και Δευτεραθλητή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή ο τελευταίος αγώνας, τόσο ο δικός της με τον Αχαρναϊκό όσο και της Κέρκυρας με τον Αγροτικό Αστέρα είναι εκτός έδρας κι επειδή χιλιάδες οπαδοί μας, ολόκληρη η πόλη, ολόκληρος ο νομός και ολόκληρη η Θεσσαλία λαχταρούσαν μια γιορτή για την άνοδο, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη, λόγω χρόνου και μόνο, αφού η γιορτή έπρεπε να γίνει σε 5 ημέρες από την ημέρα που εξασφαλίστηκε μαθηματικά η άνοδος στη Ζάκυνθο, κατασκεύασε 2 πολύ ακριβά κύπελλα τα οποία και απένειμε στους θριαμβευτές ποδοσφαιριστές ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης.

Αυτό γίνεται χρόνια με όλες τις ομάδες οι οποίες διοργανώνουν γιορτές ανόδου σε όλη την Ελλάδα και το ίδιο έγινε ακριβώς και με την ΑΕΛ. Γι' αυτούς που στενοχωρήθηκαν "περαστικά παιδιά και του χρόνου εάν είσαστε βέβαια στο ποδόσφαιρο". Όσο για το κύπελλο του Πρωταθλητή πάλι και αυτό εμείς θα το κατασκευάσουμε γιατί θέλουμε να είναι τουλάχιστον ένα μέτρο κι ελπίζουμε να μην έχουν πρόβλημα μερικοί ότι θα είναι πολύ μεγάλο και βαρύ».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και παρακάτω:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού τμήματος Λάρισας, ιδιαίτερα τον αρχηγό κ. Αναστάσιο Βασιλείου και την υπαρχηγό κα Πόλα Κουρέτσιου, για την ανιδιοτελή κι εθελοντική προσφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν στους αγώνες μας στο AEL FC ARENA αλλά και στους αγώνες της ομάδας νέων της ΑΕΛ. Η παρουσία τους και μόνο δημιουργούσε σιγουριά στους ποδοσφαιριστές και στους οπαδούς μας για την προστασία της υγείας τους σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών. Αντίστοιχα ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά του τον κ. Γιάννη Καλλιμάνη, όπου εκ παραδρομής παραλείψαμε στις χθεσινές ευχαριστίες μας, ο οποίος με μαεστρικό τρόπο έντυσε μουσικά την εκδήλωσή μας στο AEL FC ARENA».

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 Η ώρα διεξαγωγής όλων των αγώνων της 34ης αγωνιστικής, θα είναι στις 17:45 την Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις αγώνες της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

17:45 Λαμία-Πανελευσινιακός OTE Sport 2 HD

17:45 Καλλιθέα-Παναχαϊκή OTE Sport 5 HD

17:45 Αχαρναϊκός-ΑΕΛ

17:45 Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

17:45 Χανιά-Παναιγιάλειος

17:45 Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

17:45 Πανσερραϊκός-Απόλλων Σμύρνης

Ζάκυνθος- Εργοτέλης 3-0 α.α.

Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα 0-3 α.α.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Ένας παίκτης της ΑΕΛ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά ο Δημήτρης Καπός, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη. Έξι κίτρινες έχουν ο Γιάννης Μασούρας και ο Ουσμάν Πάτο και αν πάρουν ακόμα μία χάνουν δύο αγώνες, ενώ τρεις κάρτες έχουν ο Μανώλης Μονιάκης και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ' έναν αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Άγγελος Βέρτζος, που έχουν συμπληρώσει κάρτες θα χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας 34ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Νίκος Αναστασόπουλος 14

Κώστας Μπανούσης 8

Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο 7

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς 7

Γιάννης Μασούρας 6

Ουσμάν Πάτο 6

Ματθαίος Μαρουκάκης 5

Βασίλης Κουτσιανικούλης 5

Άγγελος Βέρτζος 5 (θα εκτίσει με Αχαρναϊκό)

Μίλαν Μπόγιοβιτς 4 (θα εκτίσει με Αχαρναϊκό)

Δημήτρης Κομεσίδης 4

Μανώλης Μονιάκης 3

Ανδρέας Λαμπρόπουλος 3

Σεμπαστιάν Ναγιάρ 2

Μανώλης Ροβίθης 2

Χρήστος Κοντοχρήστος 2

Νίκο Βαρέλα 2

Βασίλης Ρέντζας 2

Ζαχαρίας Καβουσάκης 1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ 1

Δημήτρης Καπός 1

Αλέξανδρος Ζέρης 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass