ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΑΒΙΛΑ, Ν. ΚΟΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΙΑ

Ανεβάζει ρυθμούς η Αναγέννηση Φαρσάλων

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 7:48

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Φαρσάλων, που καθημερινά «χύνουν» πολύ ιδρώτα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη σκληρή προπόνηση που τους επιβάλλει ο Νίκος Θεοχαρόπουλος, γιατί η χρονιά φέτος είναι δύσκολη και η ομάδα πρέπει να πετύχει τους στόχους της, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.


Οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο της οδού Βόλου και συμμετέχουν σ’ αυτές περίπου 24 ποδοσφαιριστές που είναι μέχρι στιγμής το ρόστερ της ομάδας. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά, τραυματισμοί δεν υπάρχουν, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, ενώ σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν και τα φιλικά παιχνίδια.
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων, αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιαχνής (Ολυμπιακός Αμπελιάς, Κατσιανάκης (Ατρόμητος Βαμβακούς), Κουκουτής (Άγιος Γεώργιος), Χαβίλας (Τύρναβος 2005), Ν. Κοτάκος (Ηρακλής Χάλκης), Μανταλιάς (Ναρθάκι), ενώ ανανέωσαν για μία ακόμη χρονιά οι: Β. Παλαμίδας, Πατσιούρας, Τζερεμές. Αποχώρησαν μέχρι τώρα από τον σύλλογο οι: Γιάννης Αρβανιτοζήσης (ελεύθερος), Θ. Μουτκανάς (Αχιλλέας Φ.), Κατσικόπουλος (Ναρθάκι), Απ. Τσιάμπας (ελεύθερος), ενώ εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν για να αγωνισθούν στις ομάδες των χωριών τους οι: Γκατζανάς, Χριστοδούλου (Αναγέννηση Ζαππείου), Φ. Σακελλαρίου, Κων. Σακελλαρίου (Άρης Διλόφου).
Το ρόστερ της Αναγέννησης Φ. για τη φετινή χρονιά αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπόγκας, Κούρο, Β. Τσιάμπας, Τριανταφύλλου, Ζαγγανάς, Ρούμπας, Σακκάς, Ε. Μουτκανάς, Τέμα, Ζάντζας, Κούμρια, Μπουλλάρι, Τζερεμές, Γιαχνής, Βαρσάμης, Σιούτογλου, Μουλάς, Πατσιούρας, Κατσιανάκης, Κουκουτής, Δημητρόπουλος, Β. Παλαμίδας, Χαβίλας, Ν. Κοτάκος, Νταφόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Μανταλιάς, Δ. Αρβανιτοζήσης.
Παράλληλα, η διοίκηση της Αναγέννσηςη Φαρσάλων συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση δύο ακόμη πδοσοφαιριστών, ενός αμυντικού και ενός επιθετικού, ενώ θα γίνουν συζητήσεις και με τους Συμεωνίδη, Προσμίτη, Αγγελακόπουλο και Κλέιντι για τη συμμετοχή τους ή μη στην ομάδα.Α.Ε. ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (0-6)
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, η Αναγέννηση Φ. επικράτησε με 6-0 της Α.Ε. Φαρσάλων.
Τα γκολ σημείωσαν οι Τζερεμές (3) το ένα με πέναλτι, Κούμρια, Μανταλιάς και Σιούτογλου, ενώ ο Νταφόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι. Η Α.Ε. Φαρσάλων απέτυχε να σκοράρει σε χτύπημα πέναλτι με τον Μουστάκα το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ζάντζας.
Το Σάββατο 27 Αυγούστου η Αναγέννηση Φ. θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και στις 3 Σεπτεμβρίου τον Ατρόμητο Βαμβακούς, σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass