ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ

Αστραπές και… βροντές από γκολ

*Η Νέα Πολιτεία κέρδισε την Olympic/Νέες Καρυές 5-3!

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 8:24

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Νέων Καρυών, η Αστραπή Νέας Πολιτείας επικράτησε της ομάδας  Olympic/Νέες Καρυές, με σκορ 5-3.

Επιθετικά οι δυο ομάδες πήγαν πολύ καλά, αλλά αμυντικά φάνηκαν κάποιες αδυναμίες που θα φροντίσουν να διορθώσουν οι προπονητές, Βαγγέλης Μπρισίμης (Olympic/Νέες Καρυές) και Γιώργος Καφφές(Αστραπή Νέας Πολιτείας).

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπατζέλας με σέντρα σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Νέας Πολιτείας(0-1).

Άψογη συνεργασία των Κατσιώτη και Κατσαμάκα με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Αρσένη, ο οποίος διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του (0-2 στο 24ο λεπτό).

Πλασέ του Τσινούδη στο 33ο λεπτό μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να μειώσει σε 1-2.

Στο 38ο λεπτό εκτέλεση πέναλτι από τον σπεσιαλίστα Μάτο για να ισοφαρίσει στο σκορ 2-2.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 43ο λεπτό από κόρνερ του Αλεξανδρή, ο Κατσαμάκας σκοράρει και ξαναδίνει προβάδισμα στη Νέα Πολιτεία 2-3, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου στο 46ο λεπτό ο Αετόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα για να ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο 69ο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής Νίκος Γκαραβέλης καταλογίζει την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Νίκου Περδίκη και ο Κατσαμάκας ευστοχεί, πετυχαίνοντας το 3-4.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έπειτα από σέντρα του Ζαφειρούλη, ο Ρουσάς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  διαμορφώνει το τελικό 3-5.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

OLYMPIC/ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Καφφές, Περδίκης, Σιδέρης, Σέτζας, Νίκα, Μητρακούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσινούδης, Πράπας, Μάτος. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδημητρίου, Κιούσης, Μανώλης, Τσιουρής, Γκοργκόλης, Τσιώλης Ν., Τσιώλης Β., Αετόπουλος, Μαναός, Ντάφος.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(Γιώργος Καφφές): Παπαδημητρίου, Καλτσάς, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Μούτσιος, Κολιοφούτης, Μπατζέλας, Αρσένης, Κατσαμάκας, Κατσιώτης, Κυριάκος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ντόκος, Τάτσιος, Χατζόπουλος, Ναννάς, Ρουσάς, Βαλατσός, Ζαφειρούλης, Παυλόπουλος, Σκάρλος, Καλογιάννης, Τσακιρίδης.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

Ο Γιώργος Καφφές κέρασε γλυκά για την πανέμορφη κορούλα του που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του και δέχθηκε τις ευχές από τον Βαγγέλη Μπρισίμη.

Φάσεις από το φιλικό παιχνίδι στις Νέες Καρυές

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας

Η Olympic/Νέες Καρυές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass