ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δυνατός και ανταγωνιστικός ο Δωτιέας

* Γρ. Γουργιώτης: «Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα» * Κ. Τσώτσος: «Δουλειά και σοβαρότητα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2016 10:53

Του Χρήστου Αρχοντούλη / Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, ο Δωτιέας είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο περσινός υποβιβασμός από τη Γ΄ Εθνική αναμφισβήτητα στεναχώρησε όλους στην Αγιά, καθώς η ομάδα διεκδίκησε μέχρι το τέλος την παραμονή, χωρίς να τα καταφέρει τελικά.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της αγιώτικης ομάδας Γρηγόρης Γουργιώτης και τα άλλα μέλη της διοίκησης δεν εγκατέλειψαν το... καράβι, διότι ο καλός καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται.

Επιδίωξαν λοιπόν να κρατήσουν τον βασικό κορμό από πέρυσι και έγιναν μεταγραφικές κινήσεις με τη σύμφωνη γνώμη ενός νέου τεχνικού του Κώστα Τσώτσου, που έχει αγιώτικες... ρίζες από μικρός, λόγω του πατέρα του Θανάση Τσώτσου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Δωτιέα στο παρελθόν.

Ξεκίνησαν λοιπόν ουσιαστικά μια καινούργια προσπάθεια και θέλουν τη βοήθεια από τους επιχειρηματίες της περιοχής και τον απλό κόσμο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Γρηγόρη Γουργιώτη, που τόνισε τα εξής: «Ξεκινήσαμε μια καινούργια προσπάθεια και με περισσότερες εμπειρίες από την περσινή σεζόν, θέλουμε να οδηγήσουμε τον Δωτιέα στον δρόμο των επιτυχιών. Από τυχόν λάθη που γίνονται όταν δουλεύεις, μαθαίνεις πάρα πολλά και αυτό που επιδιώκεις πάντα είναι να γίνεσαι καλύτερος. Εμείς κρατήσαμε τους έμπειρους παίκτες που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και πήραμε νέα παιδιά στο ρόστερ.

Πλέον είναι θέμα προπονητή με τα υλικά που διαθέτει, να φτιάξει το... καλύτερο φαγητό.

Να δέσει την ομάδα και να την παρουσιάσει όπως πρέπει, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάντως θα δούμε πώς θα πάει η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα θα κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες, ώστε να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα, γιατί ο Δωτιέας λόγω ονόματος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Δεν μπορώ να ξέρω πού θα φτάσουμε, στο τέλος κάνουμε ταμείο, αλλά είμαι αισιόδοξος παρότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Σε αυτή την προσπάθεια αν είμαστε μόνοι μας και πάλι θα το παλέψουμε, όμως τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Αν έχουμε όμως την αρωγή όλων, τότε οι πιθανότητες για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, θα είναι μεγαλύτερες. Γι΄ αυτό λοιπόν δεν περισσεύει κανένας, καλώ όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες και απλούς φιλάθλους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, γιατί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πιστεύω πολλά. Και ο Δωτιέας αξίζει της ανάλογης στήριξης».

Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Τσώτσος κρατά χαμηλούς τόνους και στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είναι μια καινούργια χρονιά για την ομάδα μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ομοιογενές σύνολο, που να είναι ανταγωνιστικό στην Α΄τοπική κατηγορία.

Έχουν έρθει νέα παιδιά και υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση, από την πρώτη στιγμή που έγιναν συζητήσεις. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα έχει αρκετές καλές ομάδες, υποβιβάσθηκαν ιστορικές ομάδες από την Γ΄ Εθνική, αλλά και πάλι θα είναι δυνατές.

Για τη δική μας ομάδα χρειάζεται να ρίξουμε το κύριο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, η Α΄ κατηγορία είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και κρύβει πολλές παγίδες.

Το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένεται συναρπαστικό, έχει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ από τη φετινή χρονιά.

Εμείς δεν θα έλεγα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για μια θέση στα πλέι οφ, όμως χρειάζεται πολλή δουλειά και να είμαστε προσγειωμένοι.

Από κει και πέρα στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια μαχητική ομάδα και θα προσπαθήσουμε με δουλειά, να αξιοποιήσουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν.

Μακάρι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη σωτηρία και μετά θα κοιτάξουμε όλα τα άλλα, δουλεύοντας με σοβαρότητα».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πέντε εκ των οποίων τόνισαν τα εξής:

Νίκος Γούτος: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρώτα από όλα πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, από τον υποβιβασμό.

Τρία χρόνια στην Γ΄ Εθνική ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και τώρα καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε στην Ά τοπική κατηγορία.

Δεν θα υποτιμάμε καμία ομάδα, όλες είναι ανταγωνιστικές και κάνουν τα δικά τους σχέδια.

Έχουμε ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε.

Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, ήρθε στα φιλικά και τον θέλουμε και στους επίσημους αγώνες. Η ομάδα αποτελείται από πολλά ντόπια παιδιά και αξίζει της ανάλογης συμπαράστασης».

Νίκος Φιλιππούλης: «Ήρθα στην πιο ιστορική ομάδα της Α΄τοπικής κατηγορίας, η φανέλα είναι βαριά και αυτό όλοι μας το γνωρίζουμε.

Ο Δωτιέας έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και αυτό τον κόσμο οφείλουμε να του δώσουμε μόνο χαρές.

Έγιναν κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση, η ομάδα θεωρώ πως έχει πολύ καλό υλικό, για να πρωταγωνιστήσει στην Α΄κατηγορία.

Εμείς θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι και αν μπορέσουμε να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στέλιος Παππάς: «Ο Δωτιέας όπως δείχνουν τα πράγματα θα δημιουργήσει μια ομάδα που να προσπαθεί για το καλύτερο. Να είμαστε στην πρώτη τετράδα διότι ο Δωτιέας το αξίζει και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και στήριξη από τους φιλάθλους».

Σπύρος Μπαρούτζας: «Πιστεύω πως αν δουλέψουμε σκληρά πάνω από όλα να είμαστε ενωμένοι, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία και να είμαστε μια γροθιά, γερά δεμένοι μεταξύ μας. Ο κόσμος μπορεί να είναι στεναχωρημένος από την περσινή σεζόν, όμως τον θέλουμε κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ικανοποιήσουμε».

Βαγγέλης Φαρμάκας: «Καταρχήν ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία. Άλλη κατηγορία είναι φέτος, άλλη κατηγορία ήτανε πέρυσι.

Μαζευτήκαμε κάποια παιδιά να βοηθήσουμε και μαζί με τον προπονητή που κάνει μια πολύ καλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Από κει και πέρα, όσον αφορά εμένα σαν προσωπικό στόχο που έχω, είναι να προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους, που με επέλεξαν να έρθω στην ομάδα της Αγιάς.

Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στα φιλικά παιχνίδια ο Δωτιέας έφερε τα παρακάτω αποτελέσματα:

-Δωτιέας-Αετός Μακρυχωρίου 2-1

-Δωτιέας-Αστραπή Ν.Πολιτείας 5-0

-Δωτιέας-Απόλλων Λ. 0-5

-Δωτιέας- Olympic/Νέες Καρυές 2-0

ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Αποκτήθηκαν: Γεωργουβίτσας, Μπαρούτας, Ραμάι, Χονδροδήμος(Προοδευτική Ανάβρας), Γιαννακός(Ακαδημία Πλίτση), Βαγγέλης Γούτος(Αμπελόκηποι), Ντέιβιντ Μπόντε(Νέοι ΑΕΛ), Νάτσης(Νεάπολη), Βαγγ.Τσαγγαλάς(Δήμητρα Αγιάς), Φαρμάκας(Συκούριο), Φιλιππούλης (Α.Ο. Σελλάνων), Χαλάτσης(Νίκη-Μιχαήλ).

Αποχώρησαν: Τσιρογιάννης(Ατρόμητος Παλαμά), Παϊτέρης(Κ-20 ΑΕΛ), Ηλ. Καραγιάννης(Αναγέννηση Καρδίτσας), Λάιος(Λουτράκι), Κόκκας(Νίκη Βόλου), Μανακούσιος(ΑΕΛ-Ιάλυσος), Γιούρι Τανάκα(Λουτράκι), Μάλτζαρης, Γκουντρουμπής, Ουζούνογλου, Πέδρο.

Επέστρεψαν: Παππάς, Σούλι(Απόλλων Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass