ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΣΕΕ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2016 9:30

Παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα, του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, των αντιδημάρχων κ. Λέκκα, κ. Γκουτζουρέλα, κ. Στούπα, κ. Μπαλούκα, καθώς και του πρόεδρου σταδίων κ. Τσιμπόλη, έγινε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο σεβασμιότατος κ.κ. Χαρίτων ευχήθηκε, καλή αγωνιστική χρονιά και στα δύο τμήματα, υγεία και με τη βοήθεια του θεού, να εκπληρωθούν οι στόχοι τόσο ομαδικά όσο και ατομικά για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος κ. Ευαγγέλου ο οποίος δήλωσε πως είναι χαρούμενος, που και φέτος βρίσκεται στην «πρώτη» του συλλόγου, ευχήθηκε καλή αγωνιστική πορεία των τμημάτων, με υγεία, επισήμανε τη σημαντική βοήθεια που πρόσφερε και προσφέρει η δημοτική αρχή στον σύλλογο και υποσχέθηκε, πως για άλλη μία φορά, θα βρίσκεται κοντά στον δραστήριο σύλλογο, προσφέροντας ό,τι είναι εφικτό, για τη σωστή λειτουργία του συλλόγου.

Τέλος τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου – και ένας από τους παλαίμαχους, που τίμησε τη φανέλα του συλλόγου- κ. Νίκος Τσιγγέλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, καλωσόρισε τα νέα μέλη της διοίκησης, αναφέρθηκε στα ιδεώδη και αγαθά του αθλητισμού, που προσφέρει η ενασχόληση του καθενός με την ομάδα, και υποσχέθηκε πως θα καταβάλουν όλοι μαζί τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την θετική πορεία της. Διότι, όπως είπε, ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, που εκτός από αξιόλογους παίκτες και παίκτριες, αναδεικνύει και αξιόλογους χαρακτήρες που διαπρέπουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass