ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Με όποιον παίξουμε το ίδιο είναι...»

* Επαφή με μπάλα χθες για τον Γιάννη Ποτουρίδη *Επιστολή της ερασιτεχνικής ΑΕΛ στην ΠΑΕ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2016 11:52

Του Σωτ. Κέλλα

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι έδωσε προχθές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΑΕΛ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Η λαρισινή ομάδα αγωνίσθηκε με μια τακτική 3-5-2 κάτι που δείχνει ότι ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης ανάλογα με τον αντίπαλο θα προσαρμόζει και τον τρόπο που θα παίζουν οι «βυσσινί».

Μάλιστα χθες το πρωί μιλώντας στους παίκτες πριν την προπόνηση(παρότι η ομάδα γύρισε στις τρεις τα ξημερώματα έγινε κανονικά προπόνηση. Το δείπνο στην επιστροφή από το Αγρίνιο έγινε στη Ναύπακτο) είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος αλλά παράλληλα τους επέστησε την προσοχή στην τελική πάσα λέγοντας ότι δεν πρέπει να αγχώνονται και θα έρθει το γκολ που έλειψε στο Αγρίνιο.

Επίσης μίλησε και για το αν το πρωτάθλημα αρχίσει από την πρώτη ή την τρίτη αγωνιστική λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει και αυτό που τόνισε είναι ότι η ομάδα έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το ξεκίνημα με όποια ομάδα και αν αγωνισθούν οι «βυσσινί».

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παίξει τον πρώτο αγώνα το Σάββατο.

Από κει και πέρα στο φιλικό του Αγρινίου έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της λαρισινής ομάδας τη φετινή περίοδο ο Ντοντό και ο Κουτσιανικούλης που πήγαν καλά αλλά σίγουρα έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Οι δυο παίκτες πήραν κάποιο χρόνο συμμετοχής αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι από φυσική κατάσταση.

Στους ανέτοιμους υπολογίζεται και ο Γιάννης Ποτουρίδης που στη χθεσινή προπόνηση ήρθε σε επαφή και με μπάλα. Για το Σάββατο, εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

Τα περισσότερα που είπε στους παίκτες ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης τα είπε και μετά το τέλος του αγώνα του Αγρινίου σε δηλώσεις του . Αναλυτικά:

-Αν η ΑΕΛ είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα

«Τα παιδιά βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά καμία ομάδα δεν είναι στο 100%. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά γύρω στον Οκτώβριο, για να μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε και νομίζω ότι ικανοποιήθηκαν, όσοι είδαν το παιχνίδι.

Και ήταν ένα καλό παιχνίδι, άσχετα αν δεν είχε γκολ κι ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, με μια σωστή εύκολη πάσα».

-Αν θα επηρεάσει το αν θα παίξει με τη Βέροια ή τον Ηρακλή

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι΄αυτό. Με όποιον και να παίξουμε, το ίδιο θα είναι, την ίδια προετοιμασία κάνουμε».

-Για αν το 3-5-2 θα είναι ένα σύστημα που θα επιλέξει στα παιχνίδια

«Τα συστήματα πάνε ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει σύστημα που να μην μπορούμε, να το εφαρμόσουμε».

-Για την ομάδα του Παναιτωλικού

«Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και έχει ένα πολύ καλό προπονητή. Πλεονέκτημα ότι έχει ένα πολύ καλό κέντρο, πρόεδρο που είναι πολύ καλά οικονομικά και δεν υπάρχουν προβλήματα.

Επίσης έχει και κόσμο, που βοηθάει την ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία».

-Για το αν η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός με τους δύο έμπειρους προπονητές, δεν καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους

«Αυτά η Παναγιά τα αποφασίζει...».

Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό ενώ αύριο θα κάνουν δύο προπονήσεις.

ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Σήμερα είχε προγραμματίσει δύο συναντήσεις ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ερασιτεχνική ΑΕΛ και τον σύνδεσμο φιλάθλων Monsters. Σύμφωνα με πληροφορίες η ερασιτεχνική ΑΕΛ απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ που αναφέρει τους λόγους της ρήξης(παραθέτοντας μια σειρά γεγονότων) και ζητάει απάντηση από την ΠΑΕ ώστε να αρχίσει να υπάρχει ένα πεδίο επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Για το ραντεβού με τους οργανωμένους δεν υπήρχε καμία ενημέρωση ενώ η μη τοποθέτησή τους δεν αποτελεί καλό σημάδι για επαφή.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Σήμερα θα μάθει η ΠΑΕ ΑΕΛ τον πρώτο της αντίπαλο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα καθώς το συνδρομητικό κανάλι ζητάει να αρχίσει από την 3η αγωνιστική(αντίπαλος ο Ηρακλής και όχι η Βέροια όπως είχε ορισθεί στην πρώτη αγωνιστική) και να γίνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά δεν αποδέχεται η διοίκηση της Σούπερ Λίγκα.

Με επιστολή του το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθαρίζει πως θα ενεργοποιήσει ρήτρα 5,6 εκ. ευρώ και επισημαίνει «Εφόσον δεν προβείτε στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στις 28 και 29/12/2016 και στις 4 και 5/1/2017, αντίστοιχα, θα ενεργοποιήσουμε την εις βάρος σας προβλεπόμενη στην περίπτωση Δ2 του άρθρου V Παρ. 6 της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης ποινική ρήτρα ύψους τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000) για καθένα από τους δεκαέξι (16) μη προσήκοντα διεξαχθέντες αγώνες της 1ης και της 2ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass