ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ (17:15) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Χωρίς Μίλιτς και Ναζλίδη στη Βέροια

* Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 14:06
Τις απαραίτητες εξετάσεις, εργομετρικές και ιατρικές, πέρασε χθες ο υψηλόσωμος φορ Μπόγκνταν Μίλιτς ο οποίος σήμερα αναμένεται να υπογράψει στους «βυσσινί» Τις απαραίτητες εξετάσεις, εργομετρικές και ιατρικές, πέρασε χθες ο υψηλόσωμος φορ Μπόγκνταν Μίλιτς ο οποίος σήμερα αναμένεται να υπογράψει στους «βυσσινί»

Χωρίς τον φορμαρισμένο και πρώτο σκόρερ της Θωμά Ναζλίδη αλλά και τον υψηλόσωμο Μαυροβούνιο επιθετικό Μπόγκνταν Μίλιτς που αναμένεται σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων, η ΑΕΛ θα αγωνισθεί αύριο στη Βέροια(17:15), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο οποίο οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το… τρίποντο, ώστε να ανέβουν βαθμολογικά και η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Αναμφισβήτητα το ματς είναι δύσκολο, οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 αναπτέρωσαν τις ελπίδες στη μάχη της παραμονής που δίνουν και το αυριανό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο.

Η ΑΕΛ ύστερα από 14 παιχνίδια στη Super League έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βέροια σε αντίστοιχα ματς έχει 11 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση(15η).

*Από αγωνιστικής πλευράς, χθες η προπόνηση της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλα τα νέα αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα ταξιδέψουν σήμερα και οι Ευμορφίδης-Γκουλουζάντε.

Εκεί θα είναι και ο Νίκο Βαρέλα που τις τελευταίες μέρες ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων και δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα αν και ο Ανδρέας Αβραάμ είχε ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τους Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Γιάννη Μασούρα.

Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Θωμάς Ναζλίδης, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα απουσιάσουν και οι Κουτσιανικούλης, Γιοβάνοβιτς και Ποτουρίδης με τους δύο τελευταίους ουσιαστικά να αποτελούν παρελθόν-όπως έγραψε χθες η ΕτΔ -καθώς τους δόθηκε εντολή να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σάκης Τσιώλης για την αυριανή αναμέτρηση, είναι οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τικίτο, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Φατιόν, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς, Ντοντό, Γκαγέχο, Ντέλετιτς, Καπός, Ευμορφίδης, Βαρέλα και Γκουλουζάντε.

Εκτός έμειναν και οι Ζαχαρίας Καβουσάκης, Απόστολος Κουτογλίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Άγγελος Καρατάσιος, Δημήτρης Σουλιώτης, Πολ Ουρτάδο, Τσίμο Ναβάρο, Γκέρντι Χοτζάλι, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρής, Τάσος Κρητικός, Ιμπραΐμ Κεϊτά.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 12 το μεσημέρι κι αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βέροια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 38χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο της μακεδονικής πόλης.

Διαιτητής που ως γνωστόν είχε ορισθεί και στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που δεν έγινε τελικά την περασμένη Κυριακή, λόγω του χιονιού που υπήρχε στο AEL FC ARENA.

Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας και Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά, 4ος ο Φώτης Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 16η αγωνιστική:

-15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος Novasports 2 HD: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης(Καβάλας)

-15:00 Ατρόμητος - Κέρκυρα Novasports 3 HD: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), Βασίλειος Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά), 4ος Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ. Απόστολος Κουρκούνας(Χανίων)

-17:15 Βέροια - ΑΕΛ Novasports 5 HD: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.Γεώργιος Μπίκας(Χαλκιδικής)

-17:15 Ξάνθη - Ηρακλής Novasports 3 HD: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Χρήστος Γκράνας (Θράκης), παρ. Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών)

-17:15 Παναιτωλικός - ΑΕΚ Novasports 2 HD: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.Ιωάννης Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

-19:30 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Novasports 1 HD: Γεώργιος Κύζας (Δράμας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας), παρ. Μιχαέλ Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

-17:15 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός Novasports 1 HD: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας), Ιωάννης Μπετσόγλου (Κορινθίας), Γεώργιος Λάζαρης (Καβάλας), 4ος Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), παρ.Εμμανουήλ Παπαδάκης(Λασιθίου)

-19:30 Παναθηναϊκός - Πλατανιάς Novasports 1 HD: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας), Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας), 4ος Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.Δημήτρης Μπερσής(Αρκαδίας)

Ο ΜΙΛΙΤΣ

Προσπάθεια έγινε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να προλάβει ο Μπόγκνταν Μίλιτς να έχει το δελτίο του μέχρι το αυριανό παιχνίδι των «βυσσινί» με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Όμως όπως ενημερώθηκε η ομάδα, δεν ήταν δυνατόν να εκδοθεί το δελτίου του Μαυροβούνιου επιθετικού.

Έτσι, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με την ΑΕΛ.

Ο εν λόγω παίκτης έχει προπονηθεί με την ομάδα τις τελευταίες μέρες που βρίσκεται στη Λάρισα, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να έχει δώσει το οκ για να αποκτηθεί.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στον αγώνα με τον Πλατανιά, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο AEL FC ARENA(17:15).

Ο παγετός «χτύπησε» και το AEL FC ARENA

Λόγω παγετού, υπήρξε διαρροή νερού σε συστήματα λειτουργίας των εγκαταστάσεων στο AEL FC ARENA(Μηχανοστάσιο, Λεβητοστάσιο κ.λ.π.).

Και για λόγους ασφαλείας διεκόπη η παροχή ρεύματος σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Καταβάλλονται δε προσπάθειες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass