ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2

Ένας ακόμα τελικός για τον ΓΣΛ

*Τη συμπαράσταση του κόσμου θέλουν οι «πράσινοι» στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλουν για τη νίκη *Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει στο Μαρούσι τον ισχυρό Δούκα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2017 9:00

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Γιώργου Σκαραφίγκα, ο ΓΣΛ υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης τους Μαχητές, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής. Την ίδια ώρα στο Μαρούσι, η ΑΕΛ, που βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα, θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον ισχυρό Δούκα.

Αναλυτικά:

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και ξεκινάμε από αύριο (σ.σ. σήμερα)». Με τα παραπάνω λόγια ο νέος τεχνικός του ΓΣΛ, Γιώργος Σκαραφίγκας έδωσε το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στους Μαχητές. Μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας για τους «πράσινους» που δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους και να κυνηγήσουν τον στόχο τους.

Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που υπήρξαν ολόκληρη την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι παίκτες του ΓΣΛ παρουσιάζονται έτοιμοι να υπερβάλουν εαυτούς και να κάνουν το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη, με τη συμπαράσταση φυσικά των Λαρισαίων φιλάθλων, που καλούνται να δώσουν βροντερό «παρών» στο κλειστό της Νεάπολης.

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με συγκεκριμένους στόχους και προσανατολισμό. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς οι Μαχητές είναι μία δυνατή ομάδα. Ελπίζω η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας να έχουν ανέβει και να κρατηθούμε και τα 40 λεπτά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε» είπε ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.

Στην αποστολή των «πρασίνων» κλήθηκαν οι Γκιουλέκας, Μπέμπης, Τόζιος, Συνετός, Νίκολιτς, Κούτρας, Τσουράκης, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδης και Γουμενόπουλος.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της ΑΕΛ, ενόψει της σημερινής δύσκολης αναμέτρησης στο Μαρούσι (α.κ. Δαΐς) με αντίπαλο τον ισχυρό Δούκα.

Οι «βυσσινί» πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα καθώς ο αδόκητος θάνατος του πατέρα του Γιάννη Σταμπουλή, Παναγιώτη, επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα, αλλά και την εξέλιξη της προετοιμασίας. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση με τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του παίκτη μας Γιάννη Σταμπουλή. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και μας επηρέασε ακόμα και στον τρόπο που δουλέψαμε» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νικηφόρες εμφανίσεις και να φήσουμε πίσω το κακό πρόσωπο που δείξαμε τελευταία. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα, όπως ο Δούκας. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος».

Συλλυπητήρια στον Γιάννη Σταμπουλή (που θα απουσιάζει από το σημερινό παιχνίδι) εξέφρασαν η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες των «βυσσινί». Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η οικογένεια της Α.Ε.Λ. εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στον αθλητή μας Γιάννη Σταμπουλή για τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του, Παναγιώτη Σταμπουλή. Κουράγιο Γιάννη σε εσένα και τους οικείους σου, οι σκέψεις μας είναι μαζί σου».

Στην αποστολή της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον, Παπαχρήστος και Κουβελάς.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)

Αρκαδικός-Αίολος Αστακού

Γυμναστικός-Μαχητές

Δούκας- ΑΕΛ

Εθνικός-Ηρακλής

Πανιώνιος-Ηράκλειο

Ψυχικό-Παγκράτι

Αμύντας-Καβάλα

Χολαργός-Φάρος Κερατσινίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος     37      18 -1

--------------------------------------

Ηρακλής        35      16 -3

Δούκας         35      16 -3

Φάρος Κερατσινίου  33      14 -5

Αίολος Αστακού       30      11 -8

-------------------------------------

Εθνικός         29      10 -9

Ψυχικό          29      10 -9

Χολαργός      29      10 -9

ΑΕ Λάρισας  29      10 -9

Μαχητές       27      8 -11

--------------------------------------

Αρκαδικός     26      7 -12

Αμύντας        26      7 -12

Καβάλα        24      5 -14

Ηράκλειο       23      4 -15

--------------------------------------

Γυμναστικός  23      4 -15

Παγκράτι       21      2 -17

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass