ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΝ ΙΣΑΞΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΦΑΛΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 3-2(1-1 κ.α)

Πρωταθλητής το 1ο ΓΕΛ Λάρισας

*Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια της διοργάνωσης στο Αλκαζάρ την ομάδα της Μαγνησίας

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2017 14:30 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Μαρ 2017 18:56

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε χθες το μεσημέρι η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Λάρισας, κερδίζοντας στον τελικό των Λυκείων στο στάδιο Αλκαζάρ την ισάξια ομάδα του ΓΕΛ Φαλάνης, με 3-2 στα πέναλτι(1-1 κ.α.).

Το παιχνίδι έγινε παρουσία περίπου 1.500 μαθητών οι οποίοι δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενώ και στο παιχνίδι οι παίκτες αγωνίσθηκαν μέσα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», παίζοντας με πάθος για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Φαλάνης ήταν αυτή που δημιούργησε τη μεγάλη φάση για να ανοίξει το σκορ στο 14΄, όταν σε σουτ του Πανταζή ο Παπαρσένος απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ και στην εκτέλεση από τον Ντανίκα η μπάλα αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από αμυντικούς του 1ου ΓΕΛ Λάρισας.

Στην επανάληψη το ΓΕΛ Φαλάνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 40΄, άνοιξε το σκορ.

Από αριστερά σε σέντρα του Τσακνάκη η μπάλα έφτασε στον Θανάση Κουλτούκη, ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το 1ο ΓΕΛ Λάρισας πίεσε για την ισοφάριση και στο 41΄σε σουτ του Λεσάι η μπάλα κατέληξε άουτ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα στο 46΄ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα(1-1).

Λίγο πριν το φινάλε στο 68΄ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κακαράτζας ως οφσάιντ, ενώ στην εκπνοή ο Λεσάι μέσα από την περιοχή πλάσαρε άουτ.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ο γκολκίπερ Αναστάσης Παπαρσένος απέκρουσε το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ.

Αναλυτικά τα πέναλτι:

Λεσάι απέκρουσε ο Λυγούρας

Τσακνάκης    1-0

Καμπέρης     1-1

Τσάνι 1-2

Τσιούτσιας    2-2

Δημ. Αλατάς  απέκρουσε ο Παπαρσένος

Κακαράντζας απέκρουσε ο Λυγούρας

Αχιλ. Αλατάς άουτ

Νταμπαλέτσιος        2-3

Πανταζής      απέκρουσε ο Παπαρσένος

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Δημήτρης Κυρίτσης και οι συνεργάτες του Αλέξης Πάτσης, Γιώργος Καμάκας προσπάθησαν να είναι ακριβοδίκαιοι και να μην αδικήσουν κάποια από τις δύο ομάδες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΕΛ ΦΑΛΑΝΗΣ(Στέλιος Καραγκούνης-Θεόδωρος Τριανταφύλλου):Λυγούρας, Ντανίκας, Αλατάς Αχ., Αλατάς Δημ. Γκαλμποκίνης, Ζιώγας, Κουλτούκης, Νταούτης, Πανταζής, Τσακνάκης, Τσάνι(Αγόρου, Δανίκας, Κακανούλιας, Παπακωνσταντίνου, Σακελαρίου, Σχισμένος.

1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ(Βασίλειος Κωνσταντούλας-Στέλλα Δαλαμήτρα): Παπαρσένος, Τσούντσουρας, Παπαδόπουλος, Νταμπαλέτσιος, Τσιούπρος, Θανάσης, Τσιούτσιας, Νάστος, Σκόμπας, Λεσάι, Ραμάι(Κακαράτζας, Καμπέρης, Μπαρλαγιάννης, Χοτάι, Μπαλαής, Ρουμελιώτης).

*Την απονομή στη νικήτρια ομάδα έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Θανάσης Παιδής, ενώ τα μετάλλια στις δύο ομάδες δόθηκαν από τον κ. Ιωάννη Καψάλη, διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας.

Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η κ.Ρένα Καραλαργιώτου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων, ο κ.Ρένος Καριώτης τοπικός σύμβουλος Φαλάνης, ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας κ.Κώστας Λυγούρας που είδαν το ματς παρέα με τον Φαλανιώτη τεχνικό του Αχιλλέα Φαρσάλων Τάκη Παραφέστα.

Επίσης ήταν η διευθύντρια του Λυκείου Φαλάνης κ. Χρυσούλα Μανδραβέλη, ο Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου κ. Κωνσταντίνος Μπλιούμης καθώς επίσης και καθηγητές των δύο Λυκείων. Στο Αλκαζάρ ήταν και ο προπονητής Δημήτρης Καπετανόπουλος.

*Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού από την ομάδα Φυσικής Αγωγής οι κ.Θωμάς Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπόλης, Ασπασία Δανίκα.

*Γιατρός του αγώνα ήταν ο ορθοπαιδικός Πρόδρομος Νατσαρίδης, που λίγες φορές χρειάσθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς οι παίκτες αγωνίσθηκαν σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

*Το 1ο ΓΕΛ Λάρισας στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει εντός του Μαρτίου στο Αλκαζάρ το Λύκειο που προκρίθηκε από τη Μαγνησία.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καψάλης Ιωάννης και το γραφείο Φυσικής Αγωγής με ανακοίνωσή τους «συγχαίρουν τους μαθητές των ομάδων και των δύο σχολείων για την άψογη συμπεριφορά τους που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο προβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το ομαδικό αθλητικό πνεύμα και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», τους διαιτητές και τη γραμματεία για τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν. Επίσης συγχαίρουν όλους τους μαθητές-μαθήτριες και των δύο σχολείων που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου και ανέδειξαν τον σχολικό αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass