ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ:

Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η Λάρισα

* Έχει ανθρώπους αυθεντικούς, γνήσιους και όχι περαστικούς, για να την υπερασπιστούν.

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 14:00

«Αμφιλεγόμενης αξίας γυμναστή» χαρακτήρισε σε χθεσινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ τον Γιάννη Πλιάτσικα, με τον οποίο προπονείται παράλληλα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Μασούρας, τον οποίο και κάλεσε σε απολογία.

Ο Λαρισαίος γυμναστής έδωσε τη δική του απάντηση, τονίζοντας σε επιστολή του τα εξής: «Η ΠΑΕ-ΑΕΛ, με μια από τις συνηθισμένες ανακοινώσεις της των γνωστών

εμπνευστών της, αναφέρεται στο πρόσωπό μου χαρακτηρίζοντάς με, «αμφιλεγόμενης αξίας γυμναστή». Είναι απορίας άξιο πραγματικά, για ποιο λόγο αναφέρεται σε εμένα με τον συκοφαντικό και απαξιωτικό αυτόν τρόπο, όταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ο κ. Κούγιας ζήτησε να με

συναντήσει για να μου προτείνει να αναλάβω τα «ελίτ τμήματα» υποδομής της ΑΕΛ που σκόπευε να ιδρύσει, αναγνωρίζοντας κατά τα λεγόμενά του στο πρόσωπό μου, μια «εξαιρετική δυνατότητα» και «πρωτοφανή δεξιότητα ευρωπαϊκού επιπέδου», την οποία, όπως είπε δημόσια, την έχουν μεταφέρει σ’αυτόν παίκτες Α’ Εθνικής, οι οποίοι έχουν εμπειρία προπόνησης μαζί μου. Μάλιστα την ίδια μέρα με σύστησε στον κ. Τσιώλη,

ως «κορυφαίο προπονητή φυσικής κατάστασης εθνικού επιπέδου». Δεν

μπορώ να αντιληφθώ λοιπόν αν η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ.Κούγιας είναι διχασμένοι στις αντιλήψεις τους και στον τρόπο σκέψης τους. Προφανώς άλλες ήταν οι σκοπιμότητες που εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη δήλωση.

Εντάσσεται στον γενικό πόλεμο και στο «πυρ ομαδόν» κατά πάντων. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου. Μετά τους οργανωμένους οπαδούς, μη οργανωμένους οπαδούς, ποδοσφαιριστές , φιλάθλους, δημοσιογράφους, διαιτητές, «παντοπώλες», δικηγόρους κ.λ.π. Λυπάμαι ειλικρινά, διότι υπηρετώ τον χώρο του αθλητισμού και της προπονητικής εδώ και χρόνια και βιώνω τις αγωνίες κυρίως των νέων, ταλαντούχων παιδιών, που κάποιοι δεν διστάζουν όχι μόνο να απαξιώνουν, αλλά και να συντρίβουν, χαρακτηρίζοντάς τους «παλαίμαχους». Ντροπή και κρίμα! Ντροπή για την ποδοσφαιρομάνα Λάρισα. Ντροπή για την ένδοξη ποδοσφαιρική μας ιστορία.

Ντροπή που νέα παιδιά δεν απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους.

Έχουμε χρέος να ορθώσουμε ανάστημα σε κάθε αήθη επίθεση στην ιστορία της ομάδας μας, που μεγαλούργησε και ανέδειξε μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα. Δεν είναι η Λάρισα ξέφραγο αμπέλι. Έχει ανθρώπους αυθεντικούς, γνήσιους και όχι περαστικούς, για να την υπερασπιστούν.

Είμαι ένας από αυτούς. Αυτό μόνο έχει σημασία . Τα όσα περιέχει η ανακοίνωση, τα αφήνω στην κρίση του φίλαθλου κόσμου, διότι σημασία έχει «ΠΟΙΟΣ» και όχι «ΤΙ» είπε».

Μsc Γιάννης Πλιάτσικας

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Προπονητής Ποδοσφαίρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass