ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ

Σπουδαία εμφάνιση των παλαιστών της ΕΑΛ

* Κατέκτησαν δύο χάλκινα μετάλλια και κατέλαβαν την 7η θέση

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 10:25

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παλαιστές της ΕΑΛ Πήγασος στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πάλης Ανδρών -γυναικών που διεξήχθησαν στην πόλη των Σερρών. Το τμήμα πάλης της ΕΑΛ συμμετείχε με 4 παλαιστές όπου όλοι τους κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς για το χάλκινο μετάλλιο, κατακτώντας τελικά δύο απ’ αυτά. Πιο συγκεκριμένα:


Στην πολύ δύσκολη κατηγορία των 97 κιλών των ανδρών της ελευθέρας πάλης, ο Γιώργος Κυριακόπουλος κατέκτησε επάξια την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αν και έφηβος ακόμη, ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση και ενώ την τελευταία εβδομάδα αντιμετώπιζε και πρόβλημα τραυματισμού. Να σημειωθεί ότι ο Κυριακόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Λαρισαίους παλαιστές και στο τέλος του μήνα θα διεκδικήσει στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων της ελευθέρας την 1η θέση και τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 Στην κατηγορία των 125 κιλών των ανδρών της ελευθέρας πάλης, η ΕΑΛ Πήγασος συμμετείχε με δύο παλαιστές και κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο βετεράνος του αθλήματος Κρίκης Πέτρος σε μια εμφάνιση από τα παλιά. Έχασε την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας στις παρατηρήσεις, καθώς ήλθε ισόπαλος 1-1 στον ημιτελικό με τον επί χρόνια πρωταθλητή Ελλάδος της βαριάς κατηγορίας και παλαιστή του Ηρακλή Θεσ/νίκης Γιαγιά. Επίσης στην ίδια κατηγορία εντυπωσίασε με τη μεστή εμφάνισή του ο έτερος παλαιστής της ΕΑΛ Κυριακόπουλος Ραφαήλ, δίνοντας πραγματικές μάχες με πολύ δύσκολους αντιπάλους, καταλαμβάνοντας την 5η θέση και χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο από απειρία. Σίγουρα όμως έδειξε στοιχεία ώριμου παλαιστή αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και δημιουργώντας πολύ καλές εντυπώσεις.
Τέλος στην κατηγορία των 70 κιλών των ανδρών της ελευθέρας την 5η θέση κατέλαβε και ο Γιάννης Τσαγγαλίας, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση πραγματικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού, από δικά του λάθη. Να σημειωθεί ότι ο Τσαγγαλίας υπηρετεί αυτό το διάστημα και τη στρατιωτική του θητεία, ενώ ταλαιπωρείται αρκετό καιρό από έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, πράγμα που επηρέασε και την προετοιμασία του.
Ο σύλλογος της Λάρισας κατέλαβε τελικά την 7η θέση στην βαθμολογία.
*Το Δ.Σ. της ΕΑΛ Πήγασος και ο έφορος του τμήματος πάλης κ. Μπαλογιάννης Ηλίας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία των αθλητών αλλά και για τους προπονητές του τμήματος πάλης κ.κ. Νίτσιο Αλέκο, Κακαργιά Δήμο και Στάμο Αποστόλη, οι οποίοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους στον σύλλογο και στο άθλημα, έφτασαν το τμήμα πάλης ψηλά.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στην
Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ (Αλκαζάρ) κατά τις απογευματινές ώρες 7-9.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass