ΣΤΗN ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΔΙΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Γιατί ο Τσιώλης δεν συμφώνησε...

*Κανονικά στις προπονήσεις και στήριξη στον Βουτυρίτσα

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2017 22:02

Πέντε αγωνιστικές απομένουν πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια θα πορευτεί με προπονητή τον Θόδωρο Βουτυρίτσα αφού ο πρώην (πλέον...) τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν αποδέχθηκε την πρόταση της διετούς συνεργασίας που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Τσιώλης πήρε αυτή την απόφαση με στόχο να ηρεμήσει ψυχολογικά αφού ένιωθε συναισθηματικά άδειος μετά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Ο προπονητής είχε τεράστια συναισθηματική φόρτιση αντιλαμβανόμενος όταν ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ την ευθύνη της δεύτερης αποστολής του (η πρώτη ήταν πέρυσι που οδήγησε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα) και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο προπονητής αισθάνθηκε κουρασμένος και μετά την επίτευξη του στόχου κενός, γι’ αυτό και πήρε αυτή την απόφαση ώστε να αποχωρήσει ήρεμα και χωρίς προστριβές.

Μάλιστα σεβόμενος τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του Θόδωρο Βουτυρίτσα θα παραμείνει κοντά του για να βοηθήσει στις προπονήσεις στο δύσκολο έργο που ανέλαβε ο Βουτυρίτσας αλλά δεν πρέπει να καθίσει στον πάγκο σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια.

Μέχρι που θα είναι προπονητής ο Βουτυρίτσας ο Τσιώλης θα είναι κοντά του, αφού θεωρεί ανήθικο να μην βοηθήσει τον άνθρωπο που επέλεξε ο ίδιος για συνεργάτη του τη δεύτερη φορά που ήρθε στην ΑΕΛ.

Περισσότερα θα μάθουμε στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας όπου θα δώσει μαζί με τον ιδιοκτήτη κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στα αγωνιστικά για την ΑΕΛ, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και ο Άντονι Φατιόν, που για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ τους επέβαλε την ελάχιστη ποινή της αποβολής τους, για μια ημέρα από το ομαδικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Λελογκονόλο Μασαλέσα, Τικίτο. Απόντες ο Ντοντό και οι δύο διεθνείς άσοι της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ και Γιάνις Ικάουνιεκς, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της Κύπρου και της Λετονίας αντίστοιχα.

Τέλος θυμίζουμε ότι ο Πάβολ Φάρκας και ο Νίκος Αναστασόπουλος δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους, από κάρτες, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 26η αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο γήπεδο της Τούμπας.

ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Αγωνίσθηκε ο Αβραάμ

Ο παίκτης της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ αγωνίσθηκε για 22 λεπτά στον χθεσινό φιλικό αγώνα της εθνικής Κύπρου που έγινε στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με αντίπαλο την αντίστοιχη του Καζακστάν. Η Κυπριακή ομάδα κέρδισε με 3-1 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει και του αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 το ερχόμενο Σάββατο με την Εσθονία (25/3, 19:00).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αβραάμ αγωνίσθηκε μετά από 3,5 χρόνια με την Εθνική του ομάδα, καθώς η τελευταία του εμφάνιση ήταν με την Εθνική Αλβανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Στο 29' ο Τανάτ με έξυπνο πλασέ με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για το Καζακστάν. Ο Νέστορας Μυτίδης με κεφαλιά στο 55', ο Φάνος Κατελάρης με πλασέ στο 63' και ο Δημήτρης Χριστοφή με σουτ στο 67' πέτυχαν τα τέρματα της εθνικής Κύπρου.

Κύπρος (Χρ. Χριστοφόρου): Κ. Παναγή, Μ. Στυλιανού (77' Α. Παναγιώτου), Β. Σιέλης, Ν. Αλεξάνδρου, Φ. Κατελάρης, Β. Λαμπάν (58' Μαρκάσα), Γ. Κάστανος (68' Αβραάμ), Κ. Αρτυματάς, Κ. Χαραλαμπίδης (58' Χριστοφή), Α. Μακρής (81' Ρουσιάς), Ν. Μυτίδης (68' Χ. Κυριάκου).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass