ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ:

Μην εκπλαγείτε αν δείτε σύντομα πάλι εδώ τον κ. Τσιώλη

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2017 22:11

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΑΕΛ-Απόλλωνα Λάρισας 2-1 υπήρξε ο «επίσημος» αποχαιρετισμός του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια και του τεχνικού Σάκη Τσιώλη με τον πρώτο να κάνει μια δήλωση έκπληξη λέγοντας στο τέλος «μην εκπλαγείτε αν δείτε σύντομα πάλι εδώ τον κ. Τσιώλη»

ενώ ο κ. Τσιώλης για την πρόωρη λύση συνεργασίας είπε: «Νιώθω απέραντη ικανοποίηση που τα καταφέραμε και θέλω να πω εδώ πως όταν ο Πλατινί αποχώρησε από την Σεντ Ετιέν και ρωτήθηκε σχετικώς είπε ότι πρέπει να ξέρεις πότε τελειώνει ένα γεύμα για να σηκωθείς από το τραπέζι».

Η κοινή παρουσία των δύο ξεκίνησε με μια αναδρομή στη συνεργασία για δύο φορές με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη και την προσφορά του στην περσινή άνοδο της ομάδας και τη φετινή(έστω και αν δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά) παραμονή της ομάδας.

Σχετικά με την αποχώρηση του κ.Τσιώλη είπε: Κάποιοι λένε ότι ο κ. Τσιώλης φεύγει επειδή δεν είναι πληρωμένος. Αυτό δεν ισχύει γιατί πολύ απλά κανένας προπονητής και κανένας παίκτης δεν έχει φύγει απλήρωτος από ομάδα δικιά μου και επίσης ποτέ ομάδα δικιά μου δεν υποβιβάστηκε.

Για τον διάδοχό του τόνισε: «Ο προπονητής θα είναι ξένος» ενώ ολοκλήρωσε με αινιγματικό τρόπο λέγοντας: «μην εκπλαγείτε αν δείτε σύντομα πάλι εδώ τον κ. Τσιώλη».

Ο κ. Τσιώλης μεταξύ άλλων είπε: «Τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να λες πολλά ειδικά όταν υπάρχει ένα συναίσθημα όπως η ΑΕΛ. Θα μπορούσα πολύ απλά με μια γραπτή δήλωση να ευχαριστήσω την ομάδα αλλά θέλησα να είμαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας που μετά από 28 χρόνια έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα και να έχω τη χαρά να είμαι και προπονητής της ομάδας πέρα από παίκτης.

Δύο φορές, δύο δύσκολες αποστολές. Την πρώτη τα καταφέραμε απόλυτα, στη δεύτερη είμαστε πολύ κοντά και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και εκεί, αλλά δεν εφησυχάζουμε γιατί όπως είπε και ο ιδιοκτήτης στο ελληνικό πρωτάθλημα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Νιώθω απέραντη ικανοποίηση που τα καταφέραμε και θέλω να πω εδώ πως όταν ο Πλατινί αποχώρησε από τη Σεντ Ετιέν και ρωτήθηκε σχετικώς είπε ότι πρέπει να ξέρεις πότε τελειώνει ένα γεύμα για να σηκωθείς από το τραπέζι.

Πριν από ένα μήνα με τη βαθμολογία εύθραυστη δεν μπορούσα να φύγω και προσπαθήσαμε να εξασφαλιστούμε βαθμολογικά και να υπάρχει μια ασφάλεια. Εκεί είπα πρόεδρε ψυχικά έχω αδειάσει και δεν θα ήθελα να μεταφέρω το όποιο άγχος και στα αποδυτήρια. Στο σπίτι μου έχω το μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδος, το μετάλλιο του κυπελλούχου Ελλάδος και το μετάλλιο του πρωταθλητή Β' Εθνικής πέρσι. Δίπλα σε αυτά θα προστεθεί και μια χρυσή Παναγίτσα που μου χάρισε η ΠΑΕ και την ευχαριστώ πολύ».

Στο τέλος ο προπονητής χειροκροτήθηκε για το έργο που επιτέλεσε στην ΑΕΛ από είκοσι περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass