ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (2-1)

Φιλικό με φόντο τον Τσιώλη

* Πρώτη του Βουτυρίτσα στον πάγκο των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2017 22:02

Με φόντο τον αποχαιρετισμό του πρώην, πλέον, τεχνικού Σάκη Τσιώλη (παρακολούθησε τον αγώνα από σουίτα) και επίσημα από τον πάγκο της ΑΕΛ έγινε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Ael Fc Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας

που ήταν καλής ποιότητας (ο Απόλλωνας Λάρισας δίκαια έδειξε ότι είναι φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία) με νικήτρια την ομάδα των «βυσσινί» με 2-1 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Αγκάνοβιτς στο 59’ και ο Ευμορφίδης στο 68’ ενώ για τον Απόλλωνα Λάρισας μείωσε ο Κουντρουμπής στο 87’.

Στα σημεία που πρέπει να σταθούμε στο φιλικό αυτό παιχνίδι είναι στην πρώτη εμφάνιση στον πάγκο του Βουτυρίτσα ως πρώτου προπονητή, στο υπέροχο γκολ του Ευμορφίδη, τη χρησιμοποίηση του Αναστασόπουλου ως σέντερ μπακ και του Γκαγιέχο ως δεξί μπακ αλλά και την ανταγωνιστικότητα του Απόλλωνα Λάρισας που είχε χρονικά σημεία στον αγώνα που ήταν ανώτερος της ΑΕΛ αν και δυο κατηγορίες παρακάτω (πάντως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην τελική πάσα). Εντύπωση έκανε και η παρουσία αρκετών φιλάθλων με ιδιαίτερη αίσθηση των παιδιών από την ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Απόλλωνας από την αρχή φάνηκε ότι ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις και μέχρι το ημίωρο ήταν καλύτερος της ΑΕΛ χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Σκούπρα και Σαχινίδη.

Μετά το ημίωρο η ΑΕΛ έπαιξε καλύτερα αλλά ο Ντέλετιτς δεν μπόρεσε να νικήσει δυο φορές τον «φύλακα- άγγελο» του χθεσινού Απόλλωνα Άγγελο Σταυράκη (εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα στο 36’ και στη δεύτερη φάση στο 42’ η μπάλα κατέληξε άουτ) αλλά και ο Καπός που έστειλε την μπάλα άουτ στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη, πέτυχε δυο γκολ με τον Αγκάνοβιτς (59’) και με τον Ευμορφίδη (68’) το δεύτερο ήταν «χάρμα ιδέσθαι».

Μπορούσε η ΑΕΛ και ένα τρίτο τέρμα με τον Ρέγες (80’) αλλά ο Απόλλωνας μείωσε στο 87’ με τον Γκουντρουμπή και στο 90’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν ο Σουλίδης κατάφερνε να νικήσει τον Κοτουγλίδη.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη και άψογοι στις υποδείξει οι δύο βοηθοί Μάνος, Καραγιάννης.

ΑΕΛ (Θ. Βουτυρίτσας): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Καπός, Κουτσιανικούλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μονιάκης, Γκαγιέγο, Αγκάνοβιτς, Ευμορφίδης, Λαμπρόπουλος, Ρέγιες, Τσάκο, Γκουλουζάντε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μουτάφκσι, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, Κολοβός, Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Κουρδής, Σάββας, Ανδρέου, Σουλίδης, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Μανσάνο, Μηνάς, Συράκος, Γκουντρουμπής μαζί με τον Μουτάφσκι που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι.

Ρεπορτάζ : Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Κων. Τσαντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass