Η ΑΕΛ σώθηκε – Ένταση στο Arena

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 22:15

Η Λάρισα πήρε τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη απέναντι στην Ξάνθη, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Το πανάκριβο γκολ των «βυσσινί» σημείωσε με καταπληκτική κεφαλιά ο Αναστασόπουλος στο 24ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν τους Ακρίτες και στο 24΄ κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με έναν ομολογουμένως εντυπωσιακό τρόπο, όταν στη σέντρα του Αγκάνοβιτς από αριστερά ο Αναστασόπουλος πετάχτηκε και με κεφαλιά-«δυναμίτη» νίκησε τον Ζίβκοβιτς.

Στο 30΄ ο Μπαξεβανίδης απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Ναζλίδη, ενώ στο 43΄ ο Αβραάμ ανάγκασε σε μεγάλη απόκρουση τον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στο 1-1 στο 51΄, όταν ο Βασιλακάκης σέντραρε, ο Λάζιτς πλάσαρε και ο Θεοδωρόπουλος αποσόβησε την ισοφάριση, κρατώντας την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του, αφού στο 55΄ ο Αγκάνοβιτς έχασε το 2-0, όταν σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Κίτρινες: Ναβάρο, Μονιάκης - Γουάλας, Λισγάρας

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63΄ Μονιάκης), Αβραάμ, Αγκάνοβιτς (88΄ Μασούρας), Φατιόν, Ντέλετιτς (90΄+4 Λαμπρόπουλος).

ΞΑΝΘΗ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (69΄ Φλίσκας), Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Πιτσέλι (25΄ Σολτάνι), Βασιλακάκης (69΄ Τριάδης), Λάζιτς, Γιουνές.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ένταση επικράτησε στο τέλος του αγώνα τόσο στην κερκίδα όσο και στη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της «ΕτΔ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass