ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σήμερα η επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 9:30

Σήμερα το απόγευμα θα επικυρωθεί από την Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣΛ η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ στη συνέχεια, στις 20.00, θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, και πλέι άουτ, που θα καθορίσουν τη δεύτερη ομάδα (μετά τον Αστέρα Τυρνάβου) που θα πάρει τον δρόμο του υποβιβασμού.


Οι ομάδες που θα μετέχουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ και οι βαθμοί με τους οποίους θα ξεκινήσουν τη διαδικασία, σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη, έχουν ως εξής:
Πλέι οφ: Αχιλλέας Φ. 11, Δωτιέας Αγιάς 5, Δήμητρα Γιάνν. 1, Οικονόμος 0.
Πλέι άουτ: Καλοχώρι 3, Λάρισα 2012 2, Μακρυχώρι 1, Αστραπή Ν.Π. 0.
Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 14 Μαΐου και οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη, τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ, θα διεξαχθεί μίνι πρωτάθλημα των έξι συνολικά αγωνιστικών. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣΛ και παράλληλα κερδίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση των πλέι άουτ θα υποβιβασθεί στην Α1 Ερασιτεχνική.
Στη σημερινή κλήρωση (20.00), όπως επισημαίνεται από την ΕΠΣΛ, καλούνται και πρέπει να παρευρεθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων σωματείων.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Κάτι αντίστοιχο θα γίνει σήμερα και για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Δηλαδή, αρχικά θα πραγματοποιηθεί η επικύρωση της βαθμολογίας των τριών ομίλων και ακολούθως η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την ενιαία κατάταξη, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση σε κάθε όμιλο και οι οποίες είναι οι Α.Ε. Μάνδρας (1ος όμιλος), Νίκη Μιχαήλ (2ος όμιλος) και Ιπποκράτης (3ος όμιλος). Οι αγώνες θα είναι απλοί σε ουδέτερα γήπεδα και θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή 14 του μηνός. Τα μπαράζ αυτά διεξάγονται για τη συμπλήρωση κενής ή κενών θέσεων που τυχόν προκύψουν στην Β’ ΕΠΣΛ στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass