ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εγκώμια Θεοδοσιάδη για τους παίκτες του

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 15:59

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στο «Παντελής Μαγουλάς» ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Στέφανος Ξηρηφώτος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γιατί από σήμερα (σ.σ. χθες) και επίσημα πλέον, στέφθηκαν πρωταθλητές του 2ου ομίλου. Δίκαιοι και άξιοι πρωταθλητές μετά από μια τεράστια προσπάθεια, μια προσπάθεια καθημερινότητας από 25 Ιουλίου πέρσι το καλοκαίρι και δικαίωση των κόπων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όπως και όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα. Ο καθένας με τον ρόλο του, από το μετερίζι του έβαλε το λιθαράκι για να φτάσουμε σ’ αυτή τη στιγμή.

Θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη χρονιά και ήρθαμε σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να προσπαθήσουμε και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία το σκορ. Σημασία έχει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) δώσαμε τη δυνατότητα να παίξουν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω σε όλα τα παιδιά, και της Νίκης Βόλου και τα δικά μου, πολλά συγχαρητήρια, γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος και ακατάλληλος για να παίζουν ποδόσφαιρο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα (σ.σ. χθες) για την προσέγγιση του παιχνιδιού, για το καθαρό παιχνίδι και φυσικά ήμασταν τυχεροί και οι δύο προπονητές που οι παίκτες βγήκαν υγιείς από τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της Νίκης και στον Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτο) καλό καλοκαίρι. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Νίκη Βόλου πολύ σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα. Μέσα από τη συλλογικότητα θα επανέλθει εκεί που της αξίζει».

Στέφανος Ξηροφώτος:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Κάποιες ευκαιρίες είχαμε εμείς, κάποιες ο αντίπαλος. Ευτύχησε ο αντίπαλος να σημειώσει τέρμα και να πάρει τη νίκη. Τελειώνοντας η χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, όλους όσοι ήταν κοντά στην ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας.

Αυτός που μας έδωσε δύναμη να κάνουμε υπομονή, γιατί κάναμε πολλή υπομονή φέτος, ήταν ο κόσμος που πραγματικά μας βοήθησε μέχρι το τέλος κι έτσι τελείωσε η φετινή χρονιά.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι. Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Απόλλωνα για την άνοδο στη Β’ Εθνική και τους εύχομαι καλή δύναμη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο καινούργιο πρωτάθλημα που θα βρουν μπροστά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass