ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ, ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ιδρύεται ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ηρακλή Λάρ.

• Ολοκληρώθηκε με το χθεσινό φιλικό στη Νεάπολη η φετινή επιτυχημένη χρονιά για τους «κυανόλευκους»

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 16:13

Φιλικό παιχνίδι, με το οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή επιτυχημένη χρονιά για τον Ηρακλή Λάρισας, διεξήχθη χθες στη Νεάπολη ανάμεσα στους Παλαιμάχους του συλλόγου και την πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας έκλεισε με έναν συμβολικό τρόπο τη φετινή σεζόν, καθώς η παρουσία παικτών που συνέδεσαν το όνομά τους με το παρελθόν του Ηρακλή Λάρισας χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης προανήγγειλε τη σύσταση του Συλλόγου Παλαιμάχων των «κυανολεύκων».
Οι προσπάθειες, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ, έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
«Μετά από πολλά χρόνια οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Λάρισας συγκεντρώνονται σαν ομάδα και δίνουν το «παρών» σε ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα. Είναι μία εκδήλωση που θέλουμε να την καθιερώσουμε ως θεσμό, δηλαδή οι παλαίμαχοι της ομάδας να επαναδραστηριοποιηθούν. Παράλληλα ο αγώνας αυτός με τον οποίο κλείνει μία επιτυχημένη χρονιά για τον Ηρακλή Λάρισας προμηνύει τη σύσταση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωακείμ.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το χθεσινό παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Οι Παλαίμαχοι άνοιξαν το σκορ στο α’ ημίχρονο με τον Κύρκο, ενώ ο Κουσιέρας λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΛ απάντησαν στην επανάληψη, με τον Πεπόσι να μειώνει σε 2-1. Ο Μπρίγκελ όμως, έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους παλαίμαχους γράφοντας το 3-1, για να μειώσει στη συνέχεια σε 3-2 ο Ντιντής. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε λίγο πριν την εκπνοή ο Πεπόσι.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Δρυστέλλας, ενώ το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Νίκος Φιλίππου και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους «κυανόλευκους» για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ως είθισται παίχτηκε σε ταβέρνα-ψησταριά της συνοικίας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡ.: Μπακαρός, Α. Φιλίππου, Δραγατσίκης, Γ. Μέκρας, Κύρκος, Κουσιέρας, Διαμαντής, Αργυρακούλης, Μητσιάκος, Βουτσιλάς, Ευαγγέλου (Κυριάκης, Αργυρούλης, Ζήσης-Μπρίγκελ, Γ. Πολύζος, Μ. Πολύζος, Μάγγος, Μόκας, Πινακάς, Χρ. Μέκρας, Λιάπης, Κώτσιος). Δεν αγωνίστηκαν οι Βλαχούλης, Λόης και Ντελόπουλος.
ΝΕΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡ. (Τσακμακίδης): Ντιντής, Πατσής, Φορτομάρης, Μπάμης, Λιανός, Μολάς, Μπάρδας, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Σπανός, Αποστόλου (Φώτος, Πεπόσι, Κυρίτσης, Δραγατσίκης, Μαγαζιώτης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass