ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α2 ΤΗΝ ΠΥΛ 3-1

Πρωταθλητής ο Δήμος Λάρισας

• Τιμήθηκε ο πυροσβέστης Ηλίας Αρβυθάς • Συγκινητική η παρουσία του 62χρονου Γιώργου Γκουτζουρέλα

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 16:05

Πρωταθλητής αναδείχθηκε στην κατηγορία Α2 του πρωταθλήματος εργαζομένων ο Δήμος Λάρισας, κερδίζοντας στον τελικό τη μαχητική ομάδα της Πυροσβεστικής, με σκορ 3-1.


Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, η ομάδα του Δήμου είχε πολλές λύσεις απέναντι στους λαβωμένους… από απουσίες Πυροσβέστες, που κατέβαλαν όμως πολύ φιλότιμες προσπάθειες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι επιστρατεύτηκε να αγωνισθεί ο 62χρονος Γιώργος Γκουτζουρέλας που έκανε κατάθεση ψυχής, ενώ ο στράικερ Χρήστος Καλλιάρας έπαιξε τερματοφύλακας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Κοβούσογλου, σε τουρνουά στη Χαλκιδική.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θανάση Τσώτσου που αγωνίσθηκε με σύστημα…4-4-2, είχε πολλά κέφια και στον πάγκο της τον Βασίλη Μπατζηλιώτη, που και αυτός είχε μερίδιο στην επιτυχία με το ψυχολογικό ντοπάρισμα που έκανε στους παίκτες.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Κώστας Τσώτσος, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ που δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα ο Καλλιάρας και έτσι έγινε το 1-0.
Όμως στο 20’ ο Γωγουβίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ξεγελώντας και τον Δάλλα ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Δήμου Λάρισας μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Παλιγιάννης και Σαπουνάς (με πέναλτι).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Κακάνης με βοηθούς τη Δήμητρα Τσακνάκη και τον Νίκο Παλαμίδα.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θανάσης Τσώτσος): Δάλλας, Αρσένης, Κόντης, Γκάνας, Δαούλας, Λατίφης, Σέτζας, Δήμου, Σαπουνάς, Τσότσος, Οικονόμου(Μανίκας, Παλιγιάννης, Ψαθάς, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Πνευματικός, Βογιατζόγλου, Κορκόβελος, Καλαμάς, Ρόπλος, Μασούρας, Πλιάκας).

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (Γιάννης Κουβούσογλου): Καλλιάρας, Χαχόπουλος, Γωγουβίτης, Αρβυθάς, Τσικριτσής, Αγγελουσόπουλος, Κακαγιάννης, Τέγος, Βασιλός, Χήρας, Γκουτζουρέλας(Βαζάκας, Μοσχοβίτης, Μπέης, Κάκκας, Μαυρομάτης).

 

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΒΥΘΑ
Πριν την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι του Δήμου Λάρισας με τον…τιμ μάνατζερ Γιώργο Πλιάκα τίμησαν με ανθοδέσμη τον πυροσβέστη Ηλία Αρβυθά για μια αξιέπαινη ανθρώπινη πράξη εν ώρα καθήκοντος(σ.σ. με αυτοθυσία έσωσε τον 4χρονο Στέφανο μέσα από τις φλόγες).
«Στον άνθρωπο Ηλία», έγραφε πάνω στην ανθοδέσμη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass