ΖΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Τελευταία φορά διεκδικώ το αξίωμα του προέδρου!

• Η παράταξή μου θα βρει τον αντικαταστάτη μου

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2017 18:20

Αίσθηση προκάλεσε στους κύκλους του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού μας, η ομιλία του προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, στη συγκέντρωση των εκπροσώπων των τοπικών σωματείων, που πραγματοποίησε η παράταξη «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων», της οποίας για 3η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση στην Ένωση, θα είναι επικεφαλής.

Η αναφερόμενη αίσθηση προκλήθηκε από των αριθμό των εκπροσώπων των σωματείων που εκπροσωπήθηκαν και ήταν παραπάνω από 60 και από τις τοποθετήσεις του ομιλητή για τα πεπραγμένα της διοίκησης της Ένωσης, για τον προγραμματισμό δράσης την επόμενη τετραετία, για τις «καυστικές» και τεκμηριωμένες απαντήσεις που έδωσε στις συνεχείς προκλήσεις που δέχεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ., από τους επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης του κ. Μπουχλαριώτη.
Για την αντίπαλη παράταξη τόνισε μεταξύ άλλων σε σημεία της ομιλίας του:
- Διακρίναμε ένα ιδιαίτερο άγχος για το εάν θα κατέβουμε ή όχι στις εκλογές, εάν θα έχουμε υποψηφίους. Όλα αυτά προφανώς για να δημιουργήσουν στα σωματεία ένα αρνητικό κλίμα για τον συνδυασμό μας. Έπεσαν όμως οι μάσκες της λασπολογίας.
- Κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων του κ.Μπουχλαριώτη αναφέρθηκε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα αναζητηθούν ευρωπαϊκοί πόροι για το ενωσιακό γήπεδο. Μολαταύτα σχολιάζεται αρνητικά η ενασχόλησή μου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας απ’ όπου και θα έπρεπε να ζητηθεί η βοήθεια. Λογικό είναι φίλε Δημήτρη να διαφωνείς με την ενασχόληση συμβούλων της ένωσης με τα αυτοδιοικητικά - πολιτική καθώς χρειάζονται κότσια για να το πράξεις. Εσύ προτίμησες διορισμένη θέση στον ΕΛΓΑ. Προφανώς απεχθάνεσαι ό,τι δεν μπορείς να αποκτήσεις αιρετά και αποδέχεσαι ευχάριστα διορισμένες θέσεις.
- Η λασπολογία σας κε Μπουχλαριώτη προς το πρόσωπό μου και τους συμβούλους μου με αναγκάζει να σας αναφέρω πως η προσωπική, η οικογενειακή και η ηθική πορεία του καθενός στη μικρή μας πόλη με ωθεί να δηλώσω πως τα σωματεία του νομού μας έχουν 2 εκατομμύρια λόγους να σας στείλουν στο σπίτι απ’ όπου και σας παρέλαβε η παράταξή μας και σας οδήγησε στη διοίκηση της ένωσής μας.
Τέλος, χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Γρηγορίου στην κατάληξη της ομιλίας του: «Όπως κατ’ επανάληψη έχω αναφέρει στην παράταξή μου, δηλώνω και δημόσια ότι είναι η τελευταία φορά που θα διεκδικήσω το αξίωμα του προέδρου της ένωσης και μέσα στη θητεία αυτή, η παράταξη θα βρει τον αντικαταστάτη μου μετά την παραίτησή μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass