ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Εντείνονται οι προσπάθειες στην ΑΕΛ

• Αναμένεται μια νέα μεταγραφή μέχρι την Τρίτη

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2017 22:21
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στις 10 Ιουνίου  ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  στον Άγιο Αχίλλιο. Πάντως από χθες από ό,τι φαίνεται  προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη Μόρα για να έρθει  στην ΑΕΛ, παρουσία του ποδοσφαιριστή Παπάζογλου Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στις 10 Ιουνίου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Αχίλλιο. Πάντως από χθες από ό,τι φαίνεται προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη Μόρα για να έρθει στην ΑΕΛ, παρουσία του ποδοσφαιριστή Παπάζογλου

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την ΑΕΛ όσον αφορά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.


Στις 28 του μηνός οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για να περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ένα τριήμερο και εν συνεχεία θα αρχίσουν οι προπονήσεις.
Το βασικό στάδιο ως γνωστόν θα γίνει στο Καρπενήσι από τις 10-22 Ιουλίου και ακολούθως θα δοθούν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, κυρίως με δυνατούς αντιπάλους.
Η ΑΕΛ θέλει να είναι έτοιμη στις 19-20 Αυγούστου για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και θα προσπαθήσει στο νέο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστική και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα, μετά την απόκτηση των Αγρόδημου, Λεοζίνιο και Γουάλας, δεν υπήρξε άλλη προσθήκη στο ρόστερ.
Στην ΠΑΕ εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών, όμως θα αποκτηθούν εκείνοι για τους οποίους θα δώσει το τελικό οκ ο προπονητής Αντρέ Πάους.
Και μπορεί να ακούγονται όπως είναι φυσιολογικό ονόματα παικτών που φέρεται να τους έχει κάνει πρόταση η ΑΕΛ, όμως επίσημα κάτι δεν είχαμε μέχρι χθες το βράδυ και η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να μπει στη διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης μιας πληροφορίας, που καταγράφεται κυρίως στο διαδίκτυο.
Άνθρωπος της διοίκησης έλεγε χθες πως στα μεταγραφικά θέματα χρειάζεται λεπτή διαχείριση και πως βιαστικές κινήσεις συνήθως δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως αναμένεται μια ακόμη μεταγραφή μέχρι την Τρίτη 5 Ιουνίου και θα είναι η τέταρτη γι’ αυτή την περίοδο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass