ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΛΙΛ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Σήμερα αγωνίζεται η Λίλη Αλεξούλη

• Στις 15.11 ξεκινάει ο τελικός του αγωνίσματος του μήκους γυναικών

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 15:01

Στη μάχη του άλματος εις μήκος γυναικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων που διεξάγεται στη Λιλ της Γαλλίας ρίχνεται σήμερα η Λίλη Αλεξούλη.

Η Λαρισαία πρωταθλήτρια έχει ως πρώτο στόχο την εξάδα, ενώ θα προσπαθήσει και για ένα άλμα που θα τις δώσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο του Λονδίνου.
Το αγώνισμα του μήκους γυναικών θα ξεκινήσει στις 15.11 (οι αγώνες μεταδίδονται από την ΕΡΤ3 και ξεκινούν στις 14.00). Συνολικά στον σημερινό τελικό του μήκους γυναικών θα δώσουν 11 αθλήτριες. Οι αντίπαλες της Λίλης Αλεξούλη είναι οι Sow Rougui (Γαλλία), Skvartsova Violetta (Λευκορωσία), Salman-Rath Claudia (Γερμανία), Jagaciak M. A. (Πολωνία), Bekh Maryna (Ουκρανία), Itoya Juliet (Ισπανία), Strati Laura (Ιταλία), Sawyers Jazmin (Μεγάλη Βρετανία), Yoro Tara (Ολλανδία) και Dvorakova Barbora (Τσεχία).

 

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Φαρσαλινή, που ανήκει στον ΓΣ Κερατέας, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε βολή στα 59.28μ. στην πρώτη της προσπάθεια (ακολούθησαν βολές στα 54.91μ., 58.46μ. και 57.91μ.) και έδωσε εννέα πολύ σημαντικούς βαθμούς στην ελληνική ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass