ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ

Αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ

• Πέντε αξιόλογες μεταγραφές μέχρι τώρα και αναμένονται άλλες τρεις • Την Τετάρτη οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 22:06

Διακοπές τέλος από την ερχόμενη Τετάρτη για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς σε ένα τριήμερο θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου λόγω και του καύσωνα θα τους δοθεί ρεπό και από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Στον κάμπο θα μείνουν μέχρι τις 10 Ιουλίου και ακολούθως θα ανέβουν στο βουνό, στο ορεινό και δροσερό Καρπενήσι, όπου οι «βυσσινί» θα πραγματοποιήσουν σε σαφώς καλύτερες συνθήκες, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Εκεί ουσιαστικά θα «κτισθεί» μια νέα ΑΕΛ, καθώς σε σχέση με πέρυσι θα είναι πολύ διαφορετικό το ρόστερ, διότι πολλοί παίκτες έχουν αποχωρήσει και ήρθαν από την άλλη πλευρά καινούργια πρόσωπα.
Ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους ο οποίος αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, θα επιδιώξει με τους συνεργάτες του να γίνει η κατάλληλη χημεία, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια η ομάδα να δέσει, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις 18-19 Αυγούστου.
Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή χρονιά και να έχει μια δυναμική παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου θέλει να διακριθεί.

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ
Μέχρι τώρα με τις μεταγραφές ουσίας που έχουν γίνει, η ΠΑΕ κερδίζει με τις κινήσεις της τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος μπορεί ακόμη να κρατά στάση αναμονής, όμως αυτό που βλέπει το αξιολογεί θετικά.
Και με τις σημαντικές μεταγραφές που περιμένει να γίνουν για τις θέσεις των στόπερ και του σέντερ φορ, αναμένεται πως τη νέα σεζόν θα έχει δυναμική παρουσία στο AEL FC ARENA και με τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της λαρισινής ομάδας.
Τα νέα πρόσωπα στο δυναμικό της ομάδας είναι οι Χρήστος Αγρόδημος, Λεοζίνιο, Φερνάντο Γουάλας, Αλέξανδρος Σαφαρίκας και Μλάντεν Μπόζοβιτς.
Η μεταγραφή του διεθνή Μαυροβούνιου τερματοφύλακα και οι προσδοκίες για εξίσου τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές στη συνέχεια, δείχνουν πως η ΑΕΛ θα είναι πολύ δυνατή την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Για το πού θα μπορέσει να φτάσει αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά το βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει η περυσινή αγωνία μέχρι το τέλος, για την παραμονή.
Η ΑΕΛ θα επιδιώξει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και μπορεί να τα καταφέρει με την αρωγή όλων, διότι όταν στην ομάδα υπάρχει ενωτικό κλίμα, μοναδικός αντίπαλός της θα είναι ο κακός εαυτός της και κανένας άλλος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass