Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΛ ΣΤΗΝ «Ε»

Το μυστικό στον ανταγωνισμό...

• «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα» • Προσαρμόζονται Περόνε και Ανδρεόπουλος

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2017 22:12

Συνεχίσθηκε χθες με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με απόντες τους τραυματίες Λεοζίνιο (θα χάσει όλο το υπόλοιπο μέρος και μάλλον θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση στις αρχές Αυγούστου) και Ντοντό, ενώ ο Ναβάρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ευχάριστο το γεγονός ότι ο νεοαποκτηθείς Περόνε μπήκε σε μέρος του προγράμματος αλλά και ο Ανδρεόπουλος που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά στη λαρισινή ομάδα θεωρούν τη μεταγραφή του τελειωμένη υπόθεση.
Στο τέλος της απογευματινής προπόνησης που περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό που εντυπωσίασε ο Γουάλας (το αποτέλεσμα ήταν 2-0 με ένα γκολ του Γουάλας και ένα του Αγκάνοβιτς από ασίστ του Γουάλας) αποχώρησαν τραυματίες ο Κρητικός με τον Γιαννιτσάνη και μάλλον θα απουσιάσουν από το αυριανό φιλικό με τον Λεβαδειακό.
Στο αυριανό φιλικό παιχνίδι σίγουρα θα βγούνε πιο ασφαλή συμπεράσματα απ’ ό,τι σ’ αυτό που δόθηκε το περασμένο Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου η ΑΕΛ έχασε με 1-0 αλλά τραυματίστηκε και ο Λεοζίνιο.

 

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Καρπενήσι ζητήσαμε για τη φετινή ΑΕΛ την άποψη του Λαρισαίου παίκτη της ομάδας Βασίλη Κουτσιανικούλη, που μπαίνει στον τρίτο χρόνο παρουσίας στην ομάδα.
Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής της ομάδας που ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρώτου φιλικού μάς είπε τα εξής: «Η προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του Αντρέ Πάους βασίζεται στη δουλειά, που περιλαμβάνει κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως σ’ αυτή τη φάση το αμυντικό κομμάτι. Του αρέσει να παίζουμε με την μπάλα κάτω και να υπάρχει καλή κυκλοφορία, στοιχεία τα οποία ζητάει επίμονα. Επίσης δουλεύουμε αρκετά στα στημένα.
Το βασικό για μένα είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό θα είναι το μυστικό μας. Όταν δύο ή τρεις παίκτες διεκδικούν μια θέση καταλαβαίνει κάποιος ότι πρέπει να μοχθήσει πολύ για να πάρει τη φανέλα του βασικού, ακόμα και να βρίσκεται στην αποστολή.
Αυτό που σίγουρα προβληματίζει είναι ότι η ομάδα πρέπει να είναι πολύ νωρίς έτοιμη, γιατί το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών είναι δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι που θα δώσουμε στην αρχή, όσο δύσκολο και αν είναι, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς.
Και κάτι ακόμα, σίγουρα και στα φιλικά παιχνίδια θέλουμε τις νίκες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν μια ομάδα χάνει στα φιλικά δεν θα πάει καλά στο πρωτάθλημα ή το αντίστροφο. Στα φιλικά νομίζω βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ο προπονητής για κάθε παίκτη. Και ειδικά όταν έχει αρκετούς νέους στην ομάδα που πραγματικά δείχνουν θέληση να βοηθήσουν με την αγωνιστική τους αξία».

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η Super League θα πραγματοποιήσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου, με θέμα τα προβλήματα στη συνεργασία του συνεταιρισμού με τη NOVA, για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος. Ως γνωστό, η εταιρία πρότεινε στη διοργανώτρια μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου κατά 18%, έχοντας εν τω μεταξύ αφήσει να εννοηθεί πως εξετάζει τη λύση της συμφωνίας αν η απάντηση της Λίγκας είναι αρνητική.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (14.00 και 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League.
Την Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:00 θα συνεχιστεί το Διοικητικό Συμβούλιο που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1/ Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.
2/ Διάφορα.
Την Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:30 θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
2/ Διάφορα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass