ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μεταγραφικός οργασμός στον Απόλλωνα

• Αποκτήθηκαν επίσης οι Π. Κραβαρίτης, Δ. Μαυριάς και Γρ. Παπαζαχαρίας

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2017 22:04

Ο μεταγραφικός οργασμός τελειωμό δεν έχει στον Απόλλωνα Λάρισας. Μετά τους Χατζή και Λουκά, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η μεταγραφή του πολλά υποσχόμενου 20χρονου Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Ανδρέου από την Κ20 του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν οι Πέτρος Κραβαρίτης (τερματοφύλακας) από τη Σπάρτη, Δημήτρης Μαυριάς (επιθετικός) από τη Βέροια και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (κεντρικός αμυντικός) από τη Δόξα Δράμας.

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Η απόκτηση του Γιάννη Ανδρέου αποτελεί παράλληλα μία σημαντική επένδυση για το μέλλον για τους «κυανόλευκους». Ένα γνήσιο ταλέντο της Λάρισας που έχει δείξει δείγματα άριστης γραφής, προέρχεται από την Κ20 του Παναθηναϊκού και δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ιωάννη Ανδρέου που γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1997 στη Λάρισα.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ηλικιακά από την ΑΕΔ Νικαίας και κατόπιν μεταπήδησε στην ομάδα Κ-20 του Τυρνάβου, όταν αυτήν αγωνιζόταν στη Football League. Το ανάστημά του, όμως σε συνάρτηση, με τον κοντρολαρισμένο τρόπο παιχνιδιού του, έστειλαν τον Ανδρέου στον Παναθηναϊκό και στην Κ-20 αυτού, από όπου έρχεται και πάλι στη Λάρισα και στην ομάδα μας, με σκοπό να παίξει καλά, να διακριθεί και να καθιερωθεί.
Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ με πολύ καλό άλμα και αρκετά δυνατό στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων.
Γιάννη καλωσήρθες στον Απόλλωνα! Τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό υποδέχθηκε στον Απόλλωνα, ο διοικητικός της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος».

 

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ
Σχετικά με την απόκτηση του τερματοφύλακα Πέτρου Κραβαρίτη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τα παρακάτω:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στο πλαίσιο της ενίσχυσής της κάτω από τα γκολπόστ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Πέτρου Κραβαρίτη.
Ο Πέτρος είναι γεννηθείς στην 31/08/1987 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στον Απόλλωνα έρχεται μετά από δύο χρονιές στη Σπάρτη, όπου την μία πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, συμβάλλοντας τα μέγιστα και με 25 συμμετοχές. Στην υποδοχή του, ήταν ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Θανάσης Μαμάκος».

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ
Από την ομάδα της Βέροιας, ο Δημήτρης Μαυριάς έρχεται στη Φιλιππούπολη, μετά από συζητήσεις που έγιναν με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μαντζανά, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση:
«Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, ενός ανερχόμενου ποδοσφαιριστή, με αγωνιστικές παραστάσεις από τη Super League, προέβη η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Συγκεκριμένα μετά από συζητήσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, ντύθηκε στα «κυανόλευκα» ο 21χρονος κυνηγός Δημήτρης Μαυριάς. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας τον 21χρονο Δημήτρη Μαυριά.
Πρόκειται για έναν σπουδαίο και εξελίξιμο επιθετικό (γεννηθείς 03/10/1996), ο οποίος θεωρείται από τους ανερχόμενους άσους των ελληνικών γηπέδων και την περίοδο που μας πέρασε αγωνίσθηκε με την ομάδα της Βέροιας στην Super League.
O Μαυριάς που σημειωτέον γεννήθηκε στη Λάρισα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με άνεση, καίτοι δεξιοπόδαρος και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε στο apollonlarissasfc:
«Είμαι αρκετά χαρούμενος που έρχομαι σε ένα νοικοκυρεμένο και με άψογη οργάνωση σύλλογο, όπως είναι ο Απόλλων Λάρισας, με τον οποίο φιλοδοξώ να πετύχω ατομικούς αλλά κυρίως ομαδικούς στόχους. Επίσης νιώθω ικανοποίηση που θα εργασθώ ξανά με τον κ. Θεοδοσιάδη, που τον είχα προπονητή στην Αναγέννηση. Υπόσχομαι επίσης ότι θα κάνω το παν να δικαιώσω και τον πρόεδρο κ. Μαντζανά, που πίστεψε σε μένα και με έφερε στον Απόλλωνα Λάρισας».
Τον νεαρό ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο OLYMPUS TERRA ο διοικητικός της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος».

 

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ
Η τρίτη χρονικά φετινή μεταγραφή του Απόλλωνα Λάρισας (μετά τους Λουκά και Χατζή) είναι αυτή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του συλλόγου «πρόκειται για μια πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού ο Παπαζαχαρίας έχει πολλές παραστάσεις από δεκάδες αγώνες επιπέδου Super League. Ο Παπαζαχαρίας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργου Βέβη αλλά και του διευθυντή κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα στόπερ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη τόσο στην αντίληψη όσο και στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθετικών. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας»
Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε στο apollonlarissasfc:
‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και το διαπίστωσα με τα μάτια μου σήμερα. Είδα ένα πλάνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν άργησα να απαντήσω! Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στη Λάρισα για τουρισμό. Έρχομαι για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η ομάδα και θα το δείτε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας’’.

 

 

Ο Σ. Τσιλούλης προ των πυλών

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Λαρισαίου μέσου Σωτήρη Τσιλούλη που είχε μία εξαιρετική χρονιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.
Στο στόχαστρο των «κυανολεύκων» βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Παϊτέρης, ενώ αναμένονται δύο ακόμα εκπλήξεις με διεθνή Γκανέζο (επιθετικό χαφ) και Τυνήσιο (αμυντικό χαφ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass