ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Απόλλων Λάρ.: Με οδηγό την περσινή πετυχημένη χρονιά

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2017 19:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιουλ 2017 19:58

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League άρχισε σήμερα (24/7) το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλωνας Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να συνεχίσει τις επιτυχίες του παρελθόντος, με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά όπως είπε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης.

«Η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς και με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει στόσο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης αλλά και προσωπικά του κ. Μαντζανά που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά πράγματα για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας».

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς επισήμανε:

«Ένα στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν στόχο θα έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο. Θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, ο κόσμος να χαίρεται αυτό που βλέπει και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Στο τερέν της Φιλιππούπολης παρατάχθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, τα εννέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που είναι οι Ανδρέου, Μίλιτς, Τσιλούλης, Μαυριάς, Κραβαρίτης, Παϊτέρης, Παπαζαχαρίας, Χατζής και Λουκάς, μαζί με τους 13 που ανανέωσαν τη συνεργασία τους από τον περσινό κορμό.

Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στη Λάρισα μέχρι τέλος του μηνός, καθώς από την 1η Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (μέχρι τις 14 Αυγούστου). Εκεί θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια και συγκεκριμένα με τους Αήττητο Σπάτων (5/8, 18.30) και Παναχαϊκή (12/8, 18.30). Μετά την επιστροφή του από το Καρπενήσι ο Απόλλωνας θα δώσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια επί Λαρισινού εδάφους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass