ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Big Μπεν στο Βελιγράδι

• Eχασε δίκαια η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 17:12

Με αποκάλυψη τον Μπεν, που «σκότωσε» την Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι σκοράροντας δις (6’, 56’), ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Σερβία με 3-1 (10’ Ταβάμπα - 90’+ Εμενίκε τα άλλα γκολ) και έχει πια τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στις 2 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».


ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς (73’ Ν. Μίλετιτς), Ν. Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς (82’ Πάντιτς), Λεονάρντο, Ταβάμπα, Τζούρτζεβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (80’ Πάρντο), Μάριν (81’ Ζντιέλαρ), Σεμπά, Μπεν (88’ Εμενίκε).

 

*Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βέρνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες (60’ Κλωναρίδης ), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (70’ Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (60’ Αλμέιδα )
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ Τζαγκόεφ (75’ Νάτχο), Γκολοβίν(83’ Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τσαλόφ (87’ Μακάροφ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass