ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ «ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ»

Κλείνει Κόλα, Μάρκου και Χατζή ο Αχιλλέας Φ.

• Αύριο Παρασκευή τα εργομετρικά, τη Δευτέρα η επίσημη «πρώτη» της ομάδας

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 22:14

Με δυναμικό τρόπο συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων με στόχο η ομάδα να δημιουργήσει ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «Μυρμιδόνες» βρίσκονται πολύ κοντά στο να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους δύο ποδοσφαιριστές με σημαντικές παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική και έναν ταλαντούχο που αποτελεί σημαντική επένδυση. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι του Αχιλλέα εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η απόκτησή τους είναι θέμα ωρών. Πρόκειται για τον Κλεβί Κόλα 25 χρόνων, μέσο, που τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Μαγνησιακό (περίπου μία δεκαετία), τον Βασίλη Μάρκου, 20 χρόνων, αμυντικό, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Πιερικό, ΑΕΛ Κ20 και Πανηλειακό Κ20 και τέλος τον Κώστα Χατζή 20 χρόνων, επιθετικό, από την Κ20 της ΑΕΛ, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία Πλίτση, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Νέων της Ξάνθης της Κ17, με την οποία κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα και της Κ 20.
Τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ του Αχιλλέα Φαρσάλων και θα δώσουν αρκετές λύσεις στον τεχνικό Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Σήμερα εν τω μεταξύ έχει προγραμματισθεί η πρώτη συγκέντρωση με τους παίκτες οι οποίοι αύριο Παρασκευή θα υποβληθούν στις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass