ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αλλάζει ενδεκάδα ο Πάους

• Στο αρχικό σχήμα Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Ναβάρο και Ναζλίδης • Προσλαμβάνεται τεχνικός διευθυντής στην ομάδα

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2017 22:23

Οι μεταρρυθμίσεις στην ΑΕΛ δείχνουν ότι έχουν τελειώσει με την προσθήκη των Λαγού, Γιοβάνοβιτς και Μπάμπιτς με ταυτόχρονη αποχώρηση των Ντοντό, Λαμπρόπουλου, Κουτσιανικούλη και Φάρκας.

Τώρα πλέον όλοι συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα μεθαύριο Δευτέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης(21.30) στο Ael Fc Arena.
Αυτό που έδειξε ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους στη χθεσινή προπόνηση είναι ότι θα αλλάξει σημαντικά το αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια δοκίμασε τον Μπόζοβιτς από τον οποίο όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, στην άμυνα θα υπάρξουν μάλλον δύο αλλαγές. Δεξί μπακ αντί του Ρέντζα θα ξεκινήσει ο Ναβάρο ενώ αριστερά θα παραμείνει ο Γουάλας. Σέντερ μπακ θα αγωνισθούν ο Ζίζιτς με τον Γκόλια (νέο πρόσωπο ο τελευταίος).
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Φατιόν ενώ δίπλα του θα παίξει ο Αγκάνοβιτς που αποθεραπεύτηκε και αναμένεται να δώσει σημαντική ποιότητα.
Ηγέτης θα είναι ο Λεοζίνιο ενώ στα πλάγια θα αγωνισθούν ο Κριζμάν με τον Ντέλετιτς. Εδώ ο Κριζμάν αποτελεί όπως και ο Αγκάνοβιτς νέα πρόσωπα.
Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αντί του Περόνε επανέρχεται ο Ναζλίδης περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Στο μεταξύ ο Πάους έδειξε να υπολογίζει σημαντικά τον Λαγό που μάλλον θα τον δούμε στον πάγκο αντίθετα με τους άλλους δύο, τον Μπάμπιτς και τον Γιοβάνοβιτς, που δεν θα είναι πιθανότατα στην αποστολή.
Χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μακράς χρονικής διάρκειας μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του τεχνικού Αντρέ Πάους με τον κ. Κούγια να στηρίζει τον προπονητή που θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο στοίχημα της ομάδας.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Παράλληλα συμφωνήθηκε να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής. Ο άνθρωπος στον οποίο ο κ. Κούγιας θα εμπιστευτεί τη θέση αυτή έχει βρεθεί και πρόκειται για νεαρό Έλληνα, άμεσο συνεργάτη του κ. Κούγια τη μεταγραφική περίοδο που γνωρίζει Σέρβικα, Αγγλικά και Ελληνικά. Θεωρείται ότι με δεδομένο ότι υπάρχουν στην ομάδα Σέρβοι και Κροάτες ο συγκεκριμένος θα βοηθήσει στην αφομοίωση αυτών των παικτών στην ελληνική πραγματικότητα μια και γνωρίζει τη νοοτροπία των παικτών της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά και της Κεντρικής Ευρώπης.
Το όνομά του λογικά θα ανακοινωθεί σήμερα.
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ
Η ΑΕΛ έχει κάνει και προγραμματισμό για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που περιλαμβάνει και μίνι προετοιμασία στο Καρπενήσι αλλά και τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων ενός στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα και ενός ακόμα στο Καρπενήσι.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass