ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Λαρισινές επιτυχίες σε δύο τροχούς…

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 19:50 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Σεπ 2017 19:51

Κάτω από τον καυτό ήλιο με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου (στην άσφαλτο είκοσι περισσότεροι…) έγινε στις Σέρρες ο 4ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017.


 Οι κορυφαίοι Έλληνες οδηγοί και μαζί αθλητές από την Ιταλία και τη Βουλγαρία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις έξι κατηγορίες, παρουσία αρκετών θεατών που αψήφησαν τη ζέστη και έδωσαν το «παρών» στην καλύτερη πίστα των Βαλκανίων.
Κυρίαρχο στοιχείο ο έντονος συναγωνισμός με τους θεατές να το απολαμβάνουν και αρκετά ρεκόρ να καταρρίπτονται μέσα στο αγωνιστικό διήμερο.
Στον αγώνα συμμετείχαν τέσσερις Λαρισαίοι αναβάτες αφού εκτός των Γιώργου Καρυωτούδη και Στάθη Μπαρτζώκα που σημείωσαν επιτυχίες στον προηγούμενο αγώνα των Σερρών, προστέθηκαν ο Δημήτρης Σουλούκος και ο Σπύρος Παπαγεωργίου.
Ο Δημήτρης Σουλούκος ενώ ξεκίνησε σημειώνοντας πολύ καλό γυρολόγιο και πολλές ελπίδες για διάκριση μια ατυχία με τη μοτοσικλέτα του στις ελεύθερες δοκιμές δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.
Ο Γιώργος Καρυωτούδης έχοντας ένα καλό γυρολόγιο στην κατηγορία OPEN ξεκίνησε από την 1η γραμμή τον αγώνα του ενώ μετά από μάχη με τον πρώτο κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, ενώ ο Στάθης Μπαρτζώκας τον ακολούθησε στο βάθρο πετυχαίνοντας μια 3η θέση.
Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε πολύ καλά το τριήμερο βελτιώνοντας συνεχώς το χρόνο του και πετυχαίνοντας την 4η θέση στα χρονομέτρα της κατηγορίας. Μια καλή εκκίνηση τον έκανε να βρεθεί 2ος και να παλεύει μέχρι το τέλος για μια καλύτερη θέση στο βάθρο. Τελικά ένα λάθος των κριτών είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ρυθμό και να τερματίσει 3ος.
Η έκπληξη ήρθε από τον πρωτοεμφανιζόμενο Σπύρο Παπαγεωργίου ο οποίος ξεκινώντας στην κατηγορία OPEN σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας.
Ο Λαρισαίος αναβάτης έχοντας ένα πολύ καλό γυρολόγιο οδηγήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος στην κατηγορία supersport 600 στην οποία και αγωνίστηκε κόντρα σε πολύ έμπειρες ομάδες τερματίζοντας στην 7η θέση ενώ η εκπληκτική του απόδοση του εξασφάλισε το κύπελλο πρωτοεμφανιζόμενου.
Πάντως οι Λαρισαίοι οδηγοί δεν ήταν μόνοι τους καθώς στον αγώνα βρέθηκαν πολλοί Λαρισαίοι οι οποίοι πήγαν στην πίστα των Σερρών για να χειροκροτήσουν τους αναβάτες που εκπροσώπησαν την πόλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας κάτι το οποίο σχολιάστηκε θετικά από όλους τους αναβάτες και τις ομάδες τους.
Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε ο προτελευταίος γύρος του πρωταθλήματος γεμίζοντας για άλλη μια φορά το «λαρισαϊκό ράφι» του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τρόπαια.
Μετά τους αγώνες ο Γιώργος Καρυωτούδης δήλωσε τα εξής: «Μετά από ένα κουραστικό διήμερο με έντονο ανταγωνισμό και μεγάλη πίεση καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο μόλις 0.042 δευτερόλεπτα. Μετά από ένα ντουμπλάρισμα με πιο αργό αναβάτη χάσαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την καρό σημαία ...Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass