ΜΕ ΟΚΤΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΥ

Μετ’ εμποδίων λόγω απουσιών

• Θ. Σκουρτόπουλος: «Από τη Δευτέρα θα μπορούμε να μιλάμε για γεμάτο ρόστερ»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 22:13

Έντονο πονοκέφαλο έχουν δημιουργήσει στον τεχνικό του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, οι απουσίες λόγω τραυματισμών, που δημιουργούν μεγάλα εμπόδια στην ομαλή προετοιμασία της ομάδας.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο την Κύμη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.
Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει στη διάθεσή του μόλις οκτώ παίκτες, ήτοι Μουράτος, Παπαμακάριος, Μαραγκός, Σάφτεναρ, Σπυρόπουλος, Βαβάτσικος, Γουέρ και Χατζηκυριακίδης. Ο Κόνερ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις εντός της εβδομάδας, το ίδιο ισχύει και για τον Πέτι, ο Γουάτς απέχει και αυτός των προπονήσεων, ο Διαμαντάκος θα μπει στο πρόγραμμα σε τέσσερις ημέρες, ο Χολ αναμένεται να επιστρέψει σε δύο περίπου μήνες, ενώ ο Ντιγκλ δεν πρόκειται να συνεχίσει. Με όλα αυτά τα δεδομένα οι «πράσινοι» αναζητούν μία ακόμα μεταγραφή στις θέσεις 3-4 για την οποία ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις.
Το μέγεθος του προβλήματος των απουσιών φάνηκε και στο τελευταίο δυνατό φιλικό του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου με τον Άρη, με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο να μην έχει εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του, αφού το ροτέισον ήταν περιορισμένο, κάτι για το οποίο έδειξε αρκετά προβληματισμένος.
«Έχουμε τους δύο καλύτερους παίκτες εκτός. Σ’ αυτούς έχουμε στηρίξει πολλά. Είναι ο Πέτι που από αύριο θα μπει χαλαρά αλλά από τη Δευτέρα θα ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα και ο Χολ που θα αργήσει» σχολίασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε:
«Από τη Δευτέρα θα μπορούμε να μιλάμε για γεμάτο ρόστερ. Φυσικά αυτή η κατάσταση μας ενοχλεί γιατί πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε τον χρόνο και να βρούμε τις συνεργασίες μας. Έχουμε μπροστά μας και τον αγώνα του κυπέλλου αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είμαστε πλήρεις» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Η ΚΥΜΗ
Εν τω μεταξύ η πρώτη αντίπαλος του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου στο κύπελλο Κύμη ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Μάριου Σακελλαρίου. Ο 25χρονος φόργουορντ, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας, τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 με τη φανέλα του Ψυχικού.

 

ΣΤΑ «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών για τη σεζόν 2017-18 θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ η ίδια έδρα θα φιλοξενήσει και τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στο Ισραήλ (27/11).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass