ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Θέλει το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας

• Σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 22:18

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη φετινή εμφάνιση του Απόλλων Λάρισας άρχισε.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο (18:15) στο «Γρ. Λαμπράκης» στην Καλλιθέα την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος στον 3ο όμιλο. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λαρισινή ομάδα, η οποία απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα τον βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα της Football League, θέλει να πάρει το αποτέλεσμα και να ξεκινήσει με το δεξί στον θεσμό του κυπέλλου.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο Τερψιθέας και σήμερα στις 11:00 το πρωί θα προπονηθούν χαλαρά, ενώ στις 15.00 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Το θετικό για τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ το κλίμα στις τάξεις των «κυανολεύκων» είναι ενθαρρυντικό. Στόχος της ομάδας είναι το θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία ικανοποιητική εμφάνιση.
Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι αφού η Καλλιθέα παρά το νεανικό ρόστερ που διαθέτει θα παλέψει μέσα στην έδρα της για τους βαθμούς. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα, η Καλλιθέα ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από την Τριγλία Ραφήνας, ομάδα Γ’ Εθνικής.
«Η Καλλιθέα είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι τακτική στη Football League. Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό» επισήμανε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά τη χθεσινή προπόνηση του Απόλλωνα και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχουν απουσίες, οι παίκτες είναι άπαντες παρόντες και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι.
Περιμένω από τους παίκτες μου να παρουσιάσουν το καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο γιατί από δω και πέρα τα παιχνίδια είναι επίσημα και αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Η Καλλιθέα έχει ένα νεανικό σχήμα και μέσα στην έδρα της θα διεκδικήσει το καλύτερο. Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκέντρωση και την προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την αυριανή αναμέτρηση του κυπέλλου θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση.
Εν τω μεταξύ η αυλαία του 3ου ομίλου θα ανοίξει σήμερα στο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στις 20:30 τη Λαμία.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας Λάρισας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Αρχικά η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, ωστόσο αυτό για δεν στάθηκε δυνατό κι έτσι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 5:00 το απόγευμα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass