ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ «THESSALIA OPEN»

Γιορτή του kick boxing

• Συμμετείχαν 250 αθλητές και τους αγώνες παρακολούθησαν φίλοι του αθλήματος

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 19:43

250 αθλητές και πολλαπλάσιοι θεατές και φίλοι του kick boxing, βρέθηκαν στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του Αλκαζάρ, για να παρακολουθήσουν τους διασυλλογικούς αγώνες.

Η επίμονη προσπάθεια του Λαρισαίου διοργανωτή και γενικού γραμματέα της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing Παναγιώτη Τσεκούρα έφερε στην πόλη μας αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα πρότυπα του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
Αθλητές από 7 ετών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη κερκίδα. Ο μεγάλος αριθμός αγώνων μικρών αθλητών ξεσήκωσε την εξέδρα ενώ υπήρχαν και αγώνες από δυνατούς και έμπειρους αθλητές που καθήλωσαν τους θεατές που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.
Μεγάλη συμβολή στην ασφάλεια των αθλητών είχε έμπειρη ιατρική ομάδα και οι διασώστες της ΕΠΙΖΩ, οι οποίοι λόγω της φύσης και του ιδιαιτέρου του αθλήματος ήταν σε διαρκή επιφυλακή, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κανείς αξιοσημείωτος τραυματισμός.
Ο κ.Τσεκούρας τίμησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων που ήταν συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφεραν στη διεξαγωγή, για άλλη μια χρονιά, του Thessalia Open.
Η γιορτή του kick boxing στη θεσσαλική πρωτεύουσα συγκέντρωσε εκατοντάδες αθλητές και φίλους του αθλήματος, που μαζί με τον κ. Αθανάσιο Παιδή και τον κ. Γεώργιο Κωσταρόπουλο οι οποίοι εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων αντίστοιχα, θαύμασαν τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, χειροκροτώντας τις προσπάθειές τους, ενώ έκαναν και αρκετές απονομές σε νικητές.
Το «Thessalia Open» ανέβηκε φέτος ένα σκαλί παραπάνω, με τη συμμετοχή περισσότερων σωματείων, αλλά και πολλών αθλητών. Τους αγώνες παρακολούθησαν
θεατές γονείς και φίλοι των αθλητών, ενώ οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερο και με περισσότερες οργανωτικές και αγωνιστικές καινοτομίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass