ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡ. ΓΙΑΣΑΡΗ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επιστρέφουν οι τραυματίες στον Ερμή

• Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΛ μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα • Στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας επικεντρώνεται ο Χρ. Χασανίδης

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:21

Αρνητικό πρόσημο και για τους δύο εκπροσώπους του νομού στην Α2 Εθνική του μπάσκετ, Ερμή Αγιάς και ΑΕΛ είχε η 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δύο ήττες που έχουν περάσει ήδη στο παρελθόν, καθώς εκείνο που προέχει τόσο για την ΑΕΛ όσο και για τον Ερμή είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις, που θα επιτρέψει τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν τους στόχους τους.
Ο Ερμής Αγιάς κόντρα στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας και με μεγάλες απουσίες ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Η ουσία είναι ότι η συγκεκριμένη ήττα δεν «πόνεσε», καθώς μέσα στην έδρα του Περιστερίου οι πιθανότητες νίκης για κάθε αντίπαλο περιορίζονται σημαντικά, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και σημαντικές απουσίες, όπως του Νέστορα Κόμματου. Ωστόσο το αρνητικό ήταν ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
«Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτό είναι το παράπονό μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε:
«Όπως και να ‘χει το παιχνίδι με το Περιστέρι έχει τελειώσει και ‘μεις έχουμε πλέον το μυαλό μας στο ματς με την Καρδίτσα που ακολουθεί».
Το θετικό για τον Ερμή είναι ότι επιστρέφουν οι τραυματίες και η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί στην Καρδίτσα στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι εν πλήρη δυνάμει.
Συγκεκριμένα ο Χρυσόπουλος έδωσε χθες το «παρών» στην προπόνηση μετά από 15 περίπου ημέρες, ενώ σήμερα θα μπουν στο πρόγραμμα οι Κόμματος και Δεμερτζής, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά και την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Παπάγου. Μία ήττα που έρχεται να προστεθεί μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα και δημιουργεί ερωτηματικά για την απόδοση της ομάδας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους με τους οποίους έχει τους ίδιους στόχους.
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού των «βυσσινί», Χρήστου Χασανίδη ο οποίος υπογράμμισε ότι «ήταν μία ήττα που ακυρώνει την εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στην Τρίπολη».
Το πρόβλημα που αναζητά λύση στην ΑΕΛ είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. «Τα λάθη μας εντοπίζονται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στην αυτοπεποίθηση που δεν αποκτούμε από το πίσω μέρος του γηπέδου» σχολίασε ο Χρήστος Χασανίδης και πρόσθεσε:
«Αυτά πρέπει να διορθώσουμε. Όπως είχα πει μετά τις δύο σερί νίκες που κάναμε έτσι και τώρα, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να δούμε το σύνολο του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και εννοείται ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και απαιτείται αισιοδοξία. Η ομάδα χρειάζεται ενέργεια και επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Δεν είναι ότι δεν προσπαθούν τα παιδιά, αλλά η αποτελεσματικότητα στο ομαδικό παιχνίδι πάσχει» υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΛ.
Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα ξεκίνησε με τους παίκτες της ΑΕΛ να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Χρήστου Χασανίδη αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass