ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Αναζητεί την πρώτη νίκη ο Απόλλωνας

• Θα δοθούν 300 προσκλήσεις σε μαθητές για τον αγώνα

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 22:38

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας στο κυριακάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Οι «κυανόλευκοι» μέχρι τώρα μετρούν τρεις ήττες με Αχαρναϊκό (1-0), Βέροια (1-3) και Σπάρτη(2-0), στο ξεκίνημα της Football League και θέλουν να αντιδράσουν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι κόντρα στο σωματείο των Σερρών είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θέλουν για πολλούς λόγους να κατακτήσουν το…τρίποντο.
Πρώτα για βαθμολογικούς, μετά για ψυχολογικούς λόγους και να δείξουν πως απλά ήταν μια κακή παρένθεση, τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα.
Ο Απόλλωνας έχει δυνατότητες και δεν του αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, πετυχαίνοντας μέχρι τώρα σε 3 αγώνες μόλις 1 γκολ και δεχόμενος συνολικά 6.
Θέλει λοιπόν να βάλει μια τελεία σε όλα αυτά και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα που υφίσταται είναι ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, που φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, μετά τον τραυματισμό που υπέστη και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας και ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης είδε τους παίκτες του να έχουν διάθεση πρωί και απόγευμα, ακούγοντας προσεκτικά τις εντολές του.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας θα επισκεφτεί σήμερα και ώρα 12.30 το μεσημέρι αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Απόλλων, στο πλαίσιο δράσης που θα αναφέρεται στην αποφυγή κάθε είδους φαινομένου βίας στα γήπεδα.
 Μεταξύ άλλων οι μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στους παριστάμενους ποδοσφαιριστές και να πάρουν απαντήσεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν σχετικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και εν γένει τον επαγγελματικό αθλητισμό.
 - Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και διανομή 300 μαθητικών προσκλήσεων για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανσερραϊκό (Κυριακή 19/11, ώρα 3 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ).
 Υπενθυμίζεται ότι το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας είναι το πολυπληθέστερο της χώρας, με δύναμη μεγαλύτερη των 580 μαθητών, το οποίο μάλιστα τυγχάνει να εδρεύει στη συνοικία της Φιλιππούπολης, όπου βρίσκεται και η ιστορική έδρα του συλλόγου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ, για την 4η αγωνιστική της Football League.
Συνεργάτες του θα είναι οι Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας), Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Κρίκης (ΕΠΣ Τρικάλων).
Όσον αφορά στους υπόλοιπους αγώνες της 4ης ημέρας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ (18/11)
*Τρίκαλα – ΟΦΗ (15.00) : Γκάμαρης (Αθηνών), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), 4ος Μπακογιάννης (Αθηνών), παρ.Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ
(15:00, 19/11)
*Παναχαϊκή – ΑΟΧ/Κισσαμικός: Πουλήμας (Κέρκυρας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), Σκορδίλης (Κέρκυρας), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.Αντωνία Κόκοτου(Αργολίδας)
*Εργοτέλης – Άρης: Λάμπρου (Εύβοιας),
Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Πριόνας (Εύβοιας) 4ος Τσαγκαράκης (Χανίων), παρ. Πέτρος Κόνιαρης(Αν.Αττικής)
*Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Θανασιάς (Ηπείρου), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ. Νικόλαος Κούλιας(Κέρκυρας)
*Καλλιθέα – Δόξα Δράμας: Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καλλής (Ανατολικής Αττικής) 4ος Κακριδής (Πειραιά), παρ. Κωνσταντίνος Βασσάλος(Χανίων)
*Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Κ.: Βρέσκας (Ημαθίας), Φαλτάκας (Γρεβενών), Καρακώστας (Λάρισας), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Δημήτρης Ιτσκος(Πέλλας)
*Αιγινιακός – Παναιγιάλειος: Κουκουλάς (Λέσβου), Παπαδόπουλος, Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Βουρνέλης (Μακεδονίας), παρ.Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης (Ημαθίας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass