ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ «ΣΤΟΛΙΔΙ» ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΣΤΑ... ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Υπάρχει Ελπίδα για ηλεκτροδότηση;

*Τάκης Καρακώστας: «Η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει»

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 22:01

Το Μεσοχώρι διαθέτει ένα γήπεδο «στολίδι» και μια ομάδα, την Ελπίδα, που αυτή τη στιγμή στη Β’ κατηγορία που αγωνίζεται αποτελεί και πυρήνα άθλησης της περιοχής αφού αθλούνται δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών.


Κι όμως αυτά τα παιδιά όπως και η ομάδα δεν μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση των πολύ καλών εγκαταστάσεων αφού το γήπεδο δεν διαθέτει ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φως και ζεστό νερό στα αποδυτήρια! Κάτι που αν υπήρχε θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των αθλουμένων.
Δυστυχώς οι άνθρωποι της ομάδας του Μεσοχωρίου παρά τη συμπαράσταση που έχουν από την τοπική κοινότητα και το αίτημά τους προς τον Δήμο Ελασσόνας συνεχίζουν να έχουν... μαύρα σκοτάδια.
Μάλιστα ο πρόεδρος Τάκης Καρακώστας με αφορμή τη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Ελασσόνας, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του κυπέλλου της ΕΣΠΛ, παρουσία διοικητικών της ΕΠΣΛ και του δημάρχου Ελασσόνας δήλωσε τα εξής:
«Η κοροϊδία πλέον πρέπει να σταματήσει. Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου μάς είπε στη συνάντηση που έγινε προχθές ότι δεν είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που έχει το γήπεδό μας κάτι το οποίο είναι ψευδές και αναληθές καθώς από τις 19 Δεκεμβρίου του 2016 έχει στείλει επιστολή η τοπική κοινότητα Μεσοχωρίου που αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν απασχολούν μόνο την ομάδα αλλά ολόκληρη την περιοχή, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο αθλούνται πολλά παιδιά που αποφεύγουν άλλου είδους προβλήματα στην κοινωνία που ζούμε.
Αν ο δήμαρχος μετά από ένα χρόνο δηλώνει ανενημέρωτος θα πρέπει ή να μην έχει καλή μνήμη ή να μην έχει καλούς συνεργάτες που θα τον ενημερώνουν για τα προβλήματα της περιοχής του.
Δεν διανοούμαι επί ένα χρόνο να μην ξέρει τίποτα και να λέει ανακρίβειες στην πρόσφατη συνάντησή μας.
Έστω και τώρα τον καλώ να λύσει το πρόβλημά μας και να ηλεκτροδοτήσει το γήπεδο του Μεσοχωρίου και να αποδείξει ότι αυτό το θέμα δεν το γνώριζε.
Δεν θα κάνει καλό μόνο στην ομάδα του Μεσοχωρίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή βοηθώντας την άθληση των παιδιών».
Το έγγραφο που επικαλείται ο κ.Καρακώστας έχει αριθμό πρωτοκόλου 29123 και καταχωρίσθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2016.
Η συγκεκριμένη επιστολή προς τον δήμαρχο Ελασσόνας που υπογράφει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Ζαρλαδάνης αναφέρει τα εξής:
Θέμα: «Ηλεκτροδότηση γηπέδου Μεσοχωρίου»
Παρακαλώ εκφράζοντας όλους τους κατοίκους του Μεσοχωρίου όπως δώσετε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του γηπέδου του Μεσοχωρίου.
Γήπεδο στολίδι αλλά μη λειτουργικό, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.
Υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία κάνει πρωταθλητισμό στη Β’ κατηγορία Λάρισας.
Υπάρχει ομάδα μικρή με παιδιά ηλικίας προνηπίων μέχρι και εφηβική ηλικία.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πολιτισμός, είναι αναγκαίο και άκρως απαραίτητο. Γνωρίζοντας για την ευαισθησία σας σε θέματα αθλητισμού κύριε Δήμαρχε, είμαι σίγουρος εκ των προτέρων πως θα δώσετε λύση στο μεγάλο πρόβλημά μας.
Με εκτίμηση
ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας
Μεσοχωρίου
Ζαρλαδάνης Ιωάννης»

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass