Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 15:51

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας την περασμένη Τρίτη 14.11 στην Ελασσόνα και έλαβε – μεταξύ άλλων – τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ενέκρινε τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την τράπεζα Eurobank, η οποία πρότεινε και το άνοιγμα λογαριασμού στο τοπικό της υποκατάστημα.
2. Επικύρωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Μικτής Παίδων κ.Γεώργιο Καμάκα και την πρόσληψη ως αντικαταστάτη του του κ.Αχιλλέα Μαστοροδήμου.
3. Ενέκρινε τη μετεγγραφή στη Λάρισα των διαιτητών Ελένης Χρηστίδου (επιστροφή από ΕΠΣ Έβρου), Θεοφάνη Τσίτση (από ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και Στέφανου Χαλκίδη (από ΕΠΣ Πιερίας) καθώς και τη μετεγγραφή των διαιτητών Δημητρίου Έξαρχου (στην ΕΠΣ Αχαΐας) και Χρήστου Παπακυρίτση (στην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου).
4. Θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση αίτημα της Δόξας Βλαχογιαννίου για την επιστροφή παραβόλων που δεν χρησιμοποιήθηκαν για έκδοση δελτίων πρωτοεγγραφομένων ποδοσφαιριστών, κατά την περίοδο 2016-2017.
5. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος των καταστάσεων υγείας των σωματείων που μετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής (όσων μετέχουν με περισσότερες της μίας ομάδες σε οποιαδήποτε διοργάνωση).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass