Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΚ. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τυρναβίτης - "πρεσβευτής" σε διεθνή μαραθώνιο

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 22:13

Επίτιμος καλεσμένος, πρεσβευτής της Ελλάδας στον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού Κύπρου είναι ο Τυρναβίτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων Νίκος Τσικούρας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Κύπρο που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Μαρτίου, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 23.000 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Ο Νίκος Τσικούρας επελέγη ως επίτιμος καλεσμένος και πρεσβευτής της Ελλάδας με το σκεπτικό ότι είναι ένας από τους καλύτερους δρομείς της χώρας μας.

Ο 26χρονος Τυρναβίτης Νίκος Τσικούρας συμμετείχε φέτος στον Διεθνή Μαραθώνιο Κρήτης, τον περασμένο Απρίλιο στα δέκα χιλιόμετρα όπου κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 5.000 δρομείς. Στον Ιπποκράτειο Δρόμο τον περασμένο Μάιο στη Λάρισα επίσης δέκα χιλιομέτρων όπου κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε 1.000 δρομείς με νέο ρεκόρ διαδρομής 33,10 λεπτά. Και τον περασμένο μήνα στις Σπέτσες στον διεθνή αγώνα είκοσι πέντε χιλιομέτρων όπου και εκεί πρώτευσε κατακτώντας την 3η θέση ανάμεσα σε 4.000 δρομείς.

Η παρουσία του Νίκου Τσικούρα στον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού της Κύπρου και μάλιστα με την τιμητική ιδιότητα του πρεσβευτή της Ελλάδας αποτελεί ύψιστη τιμή για τη χώρα μας και κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του τον Τύρναβο τον οποίο ο Νίκος Τσικούρας τιμά με τις διεθνείς επιτυχίες του ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass