ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0

Πολύτιμος βαθμός για τον Αχιλλέα

*Διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στη Γ’ Εθνική

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 16:09

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ο Αχιλλέας Φαρσάλων απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον τοπικό Ρήγα Φεραίο και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν στην αρχή την υπεροχή και την κατοχή προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα

στο 15’ ο Καραμπούζης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία όταν ο Χατζηαθανασίου έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Τσελέπη εξ επαφής να μην μπορεί να γίνει κάτοχος της μπάλας, ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα κατάφεραν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις με τον Βούλγαρη αρχικά στο 35’ να βρίσκει χώρο και να εκτελεί έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 40΄ο ίδιος παίκτης σούταρε δυνατά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 58’ όταν ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε το βολ πλανέ με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 60’ όταν ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Τζοβάρας έπιασε την κεφαλιά με τον Κουτσουκέρα όμως να πέφτει στην γωνιά του και να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Εν συνεχεία στα τελευταία είκοσι λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αχιλλέα και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Τον αγώνα διηύθηνε ο κ.Παπακωνσταντίνου

που είχε συνεργάτες τους κ.Καραγιάννη, Λιτοσελίτη, όλοι από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο ρέφερι στο 80΄απέβαλε από τον πάγκο του Αχιλλέα τον προπονητή Τάκη Παραφέστα, για διαμαρτυρία σε απόφασή του, ενώ αποβλήθηκαν για διαμαρτυρίες και οι δύο γενικοί αρχηγοί του Ρήγα Φεραίου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Σπαθής-Αλεξίου): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (89’ Ράπτης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης (55’ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης (66’ Τζέκα), Τσελέπης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας-Γιώργος Καμάκας): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Κουρούμαλος, Τλούπας, Οικονόμου (32’ λ.τ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Συράκος (79’ Καραγκούνης), Μίχος (87’ Κόλα), Βούλγαρης (70’ Αναγνώστης).

 

Και... πρόταση γάμου πριν τη σέντρα

 

AXILLEAS FARS3 PROTASH

(Πηγή: Αθλητικό Βαγόνι Βελεστίνου)

 

Πριν τη σέντρα, ο αμυντικός του Ρήγα Φεραίου, Σπύρος Γκάγκας, ανέβηκε στην κερκίδα και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Ρήγα Φεραίο, Δήμητρα Ντόντου.

Εκείνη, έκπληκτη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, είπε το πολυπόθητο «ΝΑΙ» και τον φίλησε με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα!

Καθ' όλη τη διάρκεια του σκηνικού οι συμπαίκτες-συνεργοί του Σπύρου κρατούσαν στον πάγκο ένα πλακάτ που ρωτούσε: «Θα με παντρευτείς;».

Πολύ ωραία στιγμή, που θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε στα γήπεδα, διότι στο ποδόσφαιρο σημειώνονται υπέροχα τέρματα αλλά και τα γκολ… αγάπης, δεν ξεχνιούνται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass