Ο ΝΒΑer ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»:

Η κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοια μηνύματα

• «Εύχομαι στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 22:07

Ο αγώνας μπάσκετ για τη συμπλήρωση των 95 χρόνων από την κυκλοφορία της καθημερινής «Ελευθερίας» μεταξύ των «φίλων της Ελευθερίας» και της ομάδας της Βουλής που έγινε προχθές στο κλειστό του Αγίου Θωμά είχε και άρωμα ΝΒΑ καθώς με την ομάδα των «φίλων της Ελευθερίας» αγωνίσθηκε ο ΝΒΑer Ευθύμης Ρεντζιάς (Φιλαδέλφεια 76ers) που κυριολεκτικά έδειξε ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του αλλά και το μοναδικό στυλ που είχε, καθώς παρά τα 2.12 μέτρα αποτέλεσε τον καλύτερο σουτέρ τριών πόντων.


Ο Ευθύμης Ρεντζιάς αποτέλεσε πόλο έλξης αρχικά στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, όπου με πρωτοβουλία της «Ελευθερίας» μοιράστηκαν δώρα, αφού όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και στη συνέχεια στο παρκέ ήταν απολαυστικός.
Μιλώντας στην «Ελευθερία» κατά τη διάρκεια του αγώνα μας έλεγε: «Η κοινωνία αυτή τη στιγμή πρέπει μέσα από εκδηλώσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο να βρει τα «αντισώματα» για να απαλύνει τα προβλήματα που υπάρχουν που δυστυχώς είναι πολλά. Όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία» όταν πληροφορήθηκα τον σκοπό του αγώνα. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Οργανισμού και αυτό δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο το δημιουργικό έργο που παράγει 95 χρόνια στην κοινωνία της Λάρισας και αυτό αναγνωρίζεται πανελληνίως. Εύχομαι να συνεχίσει την πορεία της με τέτοιες αρχές και ιδέες».
Και συνέχισε λέγοντας: «Το παράδειγμα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία» με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης για να γιορτάσει τα 95 χρόνια είναι μια καινοτομία εκδοτικού οργανισμού, οι πρωτοποριακές ιδέες κάνουν άλλωστε τη διαφορά, και ελπίζω ανάλογες εκδηλώσεις με τέτοιο σκοπό να συνεχίσουν και άλλοι φορείς ειδικά τώρα που έρχονται Άγιες Μέρες και η κοινωνία χρειάζεται αλληλοϋποστήριξη ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να σταθούν όρθιοι».
 Ο πρώην παίκτης των Δαναού Τρικάλων(ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη ομάδα), ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα, Φιλαδέλφεια 76ers, Ούλκερσπορ, Μοντεπάσκι Σιένα και Βαγιαδολίδ μας είπε ότι μέσω του αθλητισμού οι αξίες των ανθρώπων σφυρηλατούνται αλλά παράλληλα δείχνει και το μεγαλείο που υπάρχει μέσα στην κοινωνία καθώς σε έναν αθλητικό αγώνα ή σε ένα αγώνισμα όλοι μπορούν να έχουν ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως κοινωνικής μόρφωσης ή οικονομικής επάρκειας. Ο καλύτερος κερδίζει έχοντας ίσες ευκαιρίες.
Μέσα από τον αθλητισμό δημιουργούνται άρρηκτες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που μεταλαμπαδεύονται και σε κοινωνικό επίπεδο».
Η παρουσία του Ευθύμη Ρεντζιά στην πόλη της Λάρισας ήταν σύντομη και αυτό δείχνει την ευαισθησία που έχει για το κοινωνικό σύνολο και τις αξίες που πρέπει να υπάρχουν μέσα σ’ αυτό διαχρονικά.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass