ΒασΙλης ΚωνσταντΙνου:

Μεγάλη η κουβέντα για τα τηλεοπτικά

• Πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 17:12

Στον χθεσινό αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟ 0-1 βρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Λαρισαίος αντιπρόεδρος Χρήστος Πλιάτσικας και η μεγάλη δόξα του συλλόγου Δημήτρης Σαραβάκος.


Με τον Βασίλη Κωνσταντίνου είχαμε μια κουβέντα στο ημίχρονο του αγώνα στην οποία ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από το γήπεδο της ΑΕΛ ενώ ήταν ήρεμος λέγοντας ότι το παιχνίδι γίνεται σε μια καλή ατμόσφαιρα.
Η πρώτη ερώτηση που του κάναμε αφορούσε στα τηλεοπτικά που συζητιούνται σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Super League λέγοντας ότι είναι μεγάλη η κουβέντα που θα γίνει αν πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση ή ανεξάρτητη διαχείριση.
Στη συνέχεια για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού απάντησε ότι είναι διαχειρίσιμα καθώς μειώθηκε ο προϋπολογισμός, ενώ είπε ότι αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος κ. Αλαφούζος παραμένει μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο σχήμα και θα συμβάλλει με το ποσό που του αναλογεί που είναι 20 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης είπε ότι φέτος η ομάδα στηρίχθηκε στις ακαδημίες που παράγουν παίκτες και αυτό βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να βρει λύση στην παραχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη λέγοντας ότι βοήθησε σημαντικά να μείνει ο Παναθηναϊκός όρθιος στο φετινό πρωτάθλημα.
Παράλληλα προχώρησε στην αποκάλυψη ότι θα συζητήσουν μαζί του σύντομα για ανανέωση της συνεργασίας λέγοντάς του τον προϋπολογισμό που θα υπάρχει και τις σκέψεις για την ομάδα.
Τέλος ευχαρίστησε τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο για τη φιλοξενία. Ο Ζήσης Ντελόπουλος είχε συνομιλία καθόλη τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου με τον Δημήτρη Σαραβάκο.
Σωτήρης Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass